Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Wegdromen in het mooiste stukje Oostenrijk tijdens de zomermaanden.

Innsbruck
Lees verder >

Een bruisende stad met tal van mogelijkheden! Zoals klimmen, wandelen, fietsen of lekker eten.

Duimen mislukt helaas: Paasvakantieweek eindigt flink nat

check ook eens

6 Reacties

 1. Jeroen Voorhorst schreef:

  Hoe ziet de Dutchweek eruit Hajo?

 2. Artus Missorten schreef:

  Helaas ? Ik smak naar koeler en natter weer en de natuur heeft het sowieso ook nodig. Maar betekent dit sneeuw voor de Alpen of vooral bakken regen ? En als we Svensmark geloven, zouden we toch steeds meer bewolking (en regen) moeten hebben naargelang de zon zwakker wordt.

  • Hans schreef:

   Zo is het maar net Artus! O ja, minder zonne-activiteit……. merk er deze dagen nix van….. pfffffff

  • Martijn sonnenberg schreef:

   Sneeuw in de Alpen hoeft wat mij betreft echt alleen nog maar op de gletsjers. Skiseizoen is voorbij en de gebieden moeten herstellen, zomerseizoen, nieuwbouw etc. Dan zit dikke sneeuw alleen maar in de weg

 3. Martijn sonnenberg schreef:

  Overigens: op Koningsdag is het bijna traditie aan het worden dat het ‘petweer’ is. Met 10 graden in de pluim nu zelfs nog aan de gemiddeld warme kant

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.