Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Trek je wandelschoenen aan en ga erop uit in Loser.

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Duik in de geschiedenis van de Région Dents du Midi

check ook eens

5 Reacties

 1. nils schreef:

  Leuke reportage weer!
  Ik hoop niet dat veel mensen hier naartoe willen door alle reclame want in de vakantieweken is het al druk genoeg!! Buiten de vakanties een aanrader!

 2. Hans schreef:

  Ken het alleen van zomervakanties in Wallis. Lac Leman, boottocht, zwemmen en zowel Zwitsers als wel Frans gedeelte erg mooi. Alleen Chatel en Morgins bezocht.
  Ga er zeker nog eens naar toe…..misschien ook nog eens in de winter……
  Leuk informatief stuk Artus. Leest lekker weg met dit herfstachtige weer……

  • Artus Missorten schreef:

   Zeker doen Hans ! Alle seizoenen zijn er mooi ; sommigen zijn natuurlijk drukker dan anderen. Indien je er tijdens de winter wil gaan en niet gebonden bent aan de schoolvakanties, zou ik zeggen dat (eind) januari een uitstekend tijdstip is.

   Persoonlijk vind ik de vallei van Champéry, Troistorrents en Val d’Illiez mooier dan le Val de Morgins of Chatel, omdat je er al het hooggebergte hebt. Les Dents du Midi hebben, vind ik, een enorme aantrekkingskracht.

   En ook bedankt voor het commentaar ! Ook in Brussel is het herfstweer.

 3. Breunis (Nature Trail) schreef:

  Uitstekend essay!
  De Dents du Midi moet je met eigen ogen zien. Op de Frans-Zwitserse grens viel ik achterover van verbazing.

 4. Roy schreef:

  Mooi stukje Artus. Had weing tijd dus lees het nu pas. Ik hou van dit soort achtergrondinfo van de skigebieden! Vorige winter nog door de Zwitserse dorpjes daar geskied. PdS is een prachtig skigebied hoor. No doubt! Bedankt 🙂

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.