We hebben een droomrun van het Europese model vanavond en die heb ik zo in videoanalyse in dit artikel. Even geen live-uitzending vanavond op Facebook. Ik ben bezig de setup en bandbreedte beter te krijgen hier thuis. Donderdagavond kan dat gefixed zijn en dan heb ik misschien nog één uitzending thuis op de Penningberg voor ik dan vrijdagavond live vanuit Les Menuires hoop te berichten over de aankomst van de sneeuw daar.

Maar dus evengoed de vlag uit voor de Lage Landen vanavond. Wat een run zeg! Tuurlijk… een koude uitbijter…. met weinig kans van exact zo slagen. Maar gerust gaat ook de hele pluim nog om en gaan we echt die kant op. Kijk eens op de kaart bovenaan voor 12 december. Wat je daar ziet is lake effect snow aa nde Britse oostkust! Dat kan decimeters sneeuw opleveren daar!

Hier de videoanalyse die ongenadig lamng heeft staan uploaden!

Categorieën: Avondupdate

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

47 reacties

Gesloten voor reacties.