Gisteren hebben we jullie al even enkele spectaculaire filmpjes getoond over Mount Hutt in Nieuw-Zeeland. Wil je deze filmpjes nog even bekijken, klik dan zeker hier!!!! Vandaag tonen wij jullie nieuwe foto’s. Droombeelden om het correct te verwoorden. Bij het bekijken van deze beelden krijg ik echte kriebels. Heerlijk genieten in Nieuw-Zeeland het kan er op Mount Hutt.

droombeelden vanuit Mt. Hutt

Droombeelden, maar eerst de berg nog openen

Gisteren werd het personeel nog met helicopters naar boven gevlogen om de berg wintersport klaar te maken. De nodige bommen zijn in zulke situaties zeker noodzakelijk om een veilige omgeving te creëren. Er werd dan ook aangemaand om geduld te hebben “Nature calls the shots on days like this”. Helemaal waar. Al deze foto’s zijn trouwens afkomstig van de facebookpagina van Mount Hutt.
Droombeelden, maar eerst alles vrij maken met de heli!

Droombeelden dankzij de zon en veel sneeuw

Eenmaal de berg wordt vrijgegeven is het tijd om te knallen in de diepsneeuw. Wat een foto’s! WAUW, dit is wegdromen. Het zonnetje maakt het helemaal compleet. Mount Hutt telt een gemiddelde 4 meter sneeuwval per jaar, de start is gezet om dat gemiddelde te verpulveren.
Droombeelden Mt. Hutt na de storm

Mount Hutt is in 2016 nog bekroond met beste skigebied van Nieuw-Zeeland. Zulke foto’s maken hen natuurlijk een goede kandidaat om dit ook dit jaar te worden. Het is het grootste skigebied van Nieuw-Zeeland met 365 hectaren aan wintersportplezier.

Droombeelden vanuit Mount Hutt

Het leuke aan dit gebied is dat het niet enkel voor diepsneeuw liefhebbers is, je hebt er echt een variëteit aan pistes. Wijde pistes voor beginners en maar liefst 4 freestyle parken. Daarnaast is het gebied uitgerust met moderne liften en apparatuur.

Droombeelden vanuit Nieuw Zeeland

Voor meer informatie over Mount Hutt kan je terecht op de volgende website.  Heb je nog geen vakantie geboekt, en een aardig centje opzij staan, wel twijfel dan niet langer. Mount Hutt is nog open tot oktober! Het kan ook een idee zijn voor volgende zomer natuurlijk.

Droombeelden uit Mount Hutt

Het moet toch een droom zijn om daar te kunnen staan!

Droombeelden vanuit Mount Hutt


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

7 reacties

Gesloten voor reacties.