Wandelen, fietsen, uitrusten aan een prachtig hutje en genieten van het uitzicht!

loser Altaussee
Lees verder >

Een parel van een gebied op de grens van Oberösterreich en Steiermark wat zeer sneeuwzeker is ondanks de hoogte.

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Val Gardena
Lees verder >

De mooiste zomervakantie beleef je hier!

Droevige zondag aan zee en in de bergen maar Max

check ook eens

6 Reacties

 1. Tije schreef:

  Haha, die zucht naar sensatie is mij enigzins vreemd. Deze zomer ben ik een week naar Zwitersland geweest. Na lang dubben heb ik dan toch 1 trail run gedaan, eentje waar ik absoluut niet verkeerd kon lopen. Het was fantastisch! Weer wat geleeerd.

 2. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

  Leuk bericht Hajo,en wat een hitte in de ll momenteel

 3. Hanjo Vd Berg schreef:

  Herkenbaar Hajo. Altijd als ik in de bergen ben heb ik diezelfde ervaring. Alsof ik thuis kom. Ik weet niet waar het mee te maken heeft maar ik herken zeker wat je schrijft.

 4. Marie schreef:

  Misschien iets schrijven over de zeer grote uitbarsting van de Sinabung vulkaan vandaag op Sumatra…en hoe die de aarde kan afkoelen? Hopelijk wordt deze uitbarsting niet op korte termijn gevolgd door een nog grotere. 2021…the year without summer.

 5. OpAart schreef:

  LOL, na 2 passen al gaan zitten. Meestal zijn passagiers nog aan het luchtfietsen wanneer ze al los zijn.
  Maar Hajo, ben je al een keer in Ölüdeniz Turkije geweest? Daar op de Babadağ (1969 meter) is het mekka voor paragliders, althans dat zeggen ze daar natuurlijk 🙂 . Ik heb er in 2013 een tandemvlucht gemaakt. Waanzinnig mooi. De zeer ervaren piloot/instructeur (eigenaar van een paragliding school en getrouwd met een Nederlandse) deed zijn best om na de start nog wat hoogte te winnen, om daarna in glijvlucht af te dalen naar het strand van Ölüdeniz. In dat stadje zijn tientallen paragliderscholen/excursies te boeken. Moet je beslist eens naar toe!
  Op Google Earth kan je goed zien waarom het daar zo’n gunstige lokatie is om te paragliden. De wind vanuit zee stijgt vanwege de geleidelijke hellingshoek van de berg, ideaal dus.
  Op Google Maps (https://goo.gl/maps/jCRZmGQ29qngi1xDA ) zijn schermen van paragliders goed te zien.

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/08/1597090725.jpeg[/img]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.