Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

Een rugzak tijdens het skiën doe je dat wel of niet?

check ook eens

7 Reacties

 1. Marco schreef:

  Altijd alles voor alle weersomstandigheden mee in rugzak. zelfs al is het stralend weer…:-) beetje een tick aan overgehouden toen ik op de Gletsjer van kaprun stond en het weer in 1 keer omsloeg in de jaren 90. (er waren nog geen apps etc).. sneeuwhoogte info en weer moest je nog bellen naar speciaal telefoonnummer of teletekst;-) echt een tijd terug zeg.. haha

 2. Skiwi schreef:

  Gewoon altijd rugzak mee, handig om die extra trui die ‘s ochtends wel eens nodig kan zijn in te dumpen als het na de middag warm wordt. Voor mij ook borst- en buikriem, maar dan vooral omdat de rugzak niet zou slingeren en schuiven tijdens het skiën. Wel opletten dat je de rugzak uit doet op de zetellift, als ie te dik is kan je makkelijk van de stoel afglijden (al eens voorgehad, gelukkig net na het vertrek niet te hoog boven diepe sneeuw) of kunnen de riempjes tussen de liftbeugel geklemd raken bij het afstappen (ook al eens voorgehad, ik was al een meter of 10 onderweg naar beneden vooraleer de liftbediende het had gezien)…

  • Cescia schreef:

   Oh ik heb hem nog nooit op mijn buik gedaan in de liftjes. Maar zo dik is ie nu ook weer niet! Jij hebt duidelijk al wel wat ervaring 🙂

 3. Michael Vos schreef:

  Al jaren ski ik met Camelbak. Altijd water bij de hand, paar repen, reservebril/handschoenen. Went heel snel en zeer comfortabel.

 4. Jan-Willem schreef:

  Altijd met rugzak met fleece eten drinken en reserve zonnebril. Nu iets wijzer met airbag schep sonde pieper duct tape reddingsdeken.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.