Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ontsnap aan het dagelijkse leven in deze prachtige omgeving.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Met een skipas kunt u 48 gondels en liften naar de 2 landen op de berg brengen.

Beleef een sportieve zomervakantie in het prachtige Montafon.

Donkere wolken boven wintersport middelgebergten

check ook eens

3 Reacties

 1. Hajo schreef:

  Hiero verder! 😉

 2. Leo schreef:

  Haha thx, ook @Ronaldo en @Wessel trouwens, misschien maak ik me druk om nix. Mooi artikel uiteraard 🙂 Dit wil ik natuurlijk graag horen! En reken maar dat er verslag komt 🙂 Hoe werkt het trouwens met het doorsturen / uploaden (“Bizztravel Sneeuwhoogte App Uploads”?) van foto’s? Heb hier nog niet naar gekeken. Al is het maar voor die bruine koppen 🙂

 3. JacquelineP schreef:

  Hajo,
  Bedankt voor je voorspellingen voor de middelgebergten gaan zoveel mogelijk genieten nu het nog kan…

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.