cescia1

Het Montafon is typisch zo’n gebied dat zo makkelijk aan te rijden is dat je zeker vanuit Zuid-Nederland of België eigenlijk gewoon een seizoenpas moet nemen. Cescia en haar vriend doen dat al jaren. Zo zijn ze nu ook weer 10 dagen naar Montafon afgereisd. Na een prachtige gezellig drukke dag gisteren is het nu weer of je een heel skigebied voor je alleen hebt.

cescia2

Op de whatspapp: “Kalm in montafon wegens nieuwe sneeuwval.Bijna helemaal alleen op de Golm:-) Groetjes Cescia”

cescia3

 

Inderdaad. Moederziel alleen…

montafon0304

Hoe anders nog gisteren in het zonnetje!

heenreis

En eergisteren op de heenreis. Alle seizoenpashouders waar ook reageren ajb. En ook de mensen die overwegen komend seizoen eens een seizoenspas te nemen…

 

 

Categorieën: Montafon

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

5 reacties

Gesloten voor reacties.