Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Beleef unieke momenten in het meest zuidelijke Alpendal van Voralberg.

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Dodelijke lawine Lofoten, Noorwegen koudste mei sinds 1996 en meeste sneeuw sinds begin metingen in 1957!

check ook eens

1 Reactie

  1. 1 juni 2015

    […] Het gaat steeds harder waaien vanaf nu. In Røldal sneeuwt het al stevig. Deze cam staat op 910m. Maar ook beneden op de parkeerplaats op 800m heeft het gesneeuwd. Het gaat hier tot 1300m en zoals we gisteravond al zagen stijgt het lawinegevaar. […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.