DSC_1933Beste lezers, volgers en liefhebbers,

Het was een wintersportweek om nooit te vergeten, een eer om als reporters aan de slag te gaan voor Wintersportweerman. Natuurlijk posten wij nog onze laatste blog met foto- en beeldmateriaal en als afsluiter de bekendmaking van de Les Menuires Battle 2016 winnaars.

Onze laatste piste dag brengt vooral veel mist en sneeuwval, waardoor het zicht zeer beperkt is (max 5 meter) en we als een beginnend kinderklasje en afwisselend aan kop de piste afdalen. Vanuit Les Menuires richting Meribel krijgen we het gevoel alsof er niemand op de wereld is, enkel een aantal fluitende lente vogels. Zodra Dave de vogels hoort fluiten, bedenkt hij zich geen moment en zingt hij vanuit de stoeltjeslift als een verfijnde operazanger de vogels toe.

DSC_1920

Na een korte stop op de berg met vers belegde broodjes, is het hoogste tijd om terug te keren naar ons appartement nr.49 van Le Hameau de la Sapinière. Vanavond zal één van de koppels het avondmaal verzorgen, inclusief toetje. Het andere koppel krijgt een winnaars massage bij Centre Sportif Des Menuires.

DSC_1916

 

De winnaars van Les Menuires Battle 2016 zijn…. (check de onderstaande video)

Bedankt Hajo en team voor deze mooie ervaring en tot volgend jaar.

Mede mogelijk gemaakt door :

Wintersportweerman.nl

Les Menuires Office du Tourisme

Renault Nederland

Siem de Jong Funsports Delft, Somers Wintersport Roermond, Libtech Snow&Ski, Head Ski, Jones Snowboards en Arbor Snowboards.

 

 

 

 

 


1 reactie

Gesloten voor reacties.