Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

die tauplitz
Lees verder >

Bad Mitterndorf, Tauplitz en Tauplitzalm ook in de zomer droomplekjes in het Ausseeerland.

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Die tauplitz
Lees verder >

Bezoek Tauplitz eens in de zomer. Laat je verrassen door de prachtige natuur en ga voor een actieve vakantie!

Ga jij deze winter de langlauflatten op?

check ook eens

2 Reacties

  1. Jeroen schreef:

    Elk jaar pakken wij naast het skiën altijd wel een skatingdagje erbij. Paar jaar geleden zelfs een mini biatlon cursus, schieten met lasergeweren en een parcours skating, erg leuk om te doen.
    Overigens ook in noord Italië een keer een zomer biatlon gedaan met echt materiaal, schieten op 50m is vooral staand echt een uitdaging, zeker icm hardlopen als vervanger voor langlaufen.
    Iig is het skaten heel intensief, maar gaat me aardig goed af gezien de hoeveelheid langebaan schaatsen wat ik doe.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.