LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

Deel jouw onweerverhalen vandaag, hopelijk is het geen Parijs want morgen de herkansing

check ook eens

11 Reacties

 1. Roland Bodegraven schreef:

  Slagerij van kampen hier in Bodegraven. Niet boven ons hoofd gelukkig

 2. Leo schreef:

  In Rotterdam (net als in Duitsland!) -net ná de door het KNMI ingetrokken code geel- ineens wat inslagen “vanuit het niets”. NB morgen inderdaad opnieuw kans op zeer heftige omstandigheden. Zie (mijn) aanvullingen in het bericht.

  • Vincent schreef:

   Je hebt het in je bericht vooral over veel neerslag. Gaat dit ook weer gepaard met onweer?

   • Leo schreef:

    Zeker. De neerslaghoeveelheden springen er wat mij betreft het meeste uit maar absoluut zullen meerdere buien gepaard gaan met onweer en mogelijk ook (forse) hagel. Echter opnieuw vrij lokaal van karakter; enorm lastig aan te geven waar wel / niet. De plaatselijke verschillen zullen groot zijn!

 3. snowfeverrrrr schreef:

  Leuk weer die live updates! Ik ben benieuwd hoe het onweer zich gaat ontwikkelen. Hopelijk niet zo’n geweld als in Frankrijk en Duitsland

 4. Remko schreef:

  Het is zondagmogen en in Zutphen is het beperkt gebleven tot een kort buitje gisteren.

 5. getjo schreef:

  gister namiddag tijdens tennis compettie in waddinxveen ineens paar zware flitsen en donderklappen ,daarna nog zeker een uur behoorlijk veel regen. had idee dat bui bleef hangen regen viel echt loodrecht naar beneden. vanaf 20 uur droog en heerlijk tennis weer .we hebben de competitie met de nodige vertraging afgemaakt

  • Leo schreef:

   Wow. Wij net de dans ontsprongen zeg. Was met mijn dochter tot 12h30 aan het hockeyen in Waddinxveen! Hier in Rotterdam op diezelfde bui flink gerommel maar geen nabije inslagen en slechts een paar druppels water!

 6. DoctorBob schreef:

  en dan wij hier een slechte dag verwachten en gewoon de Bokketocht kunnen doen zonder het extreme wat verwacht werd pffffffff

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.