FOT_53034480

Foto: Guillaume Lucazeau

Savoie Mont Blanc, de noordelijke departementen in de Franse Alpen, vormt het droomdecor voor elke hobbyfotograaf. Doe daarom mee aan de Savoie Mont Blanc fotowedstrijd! Ga jij deze winter naar een skigebied in Haute-Savoie of Savoie dan kun jij meteen gaan voor een complete wintersportvakantie voor 2 personen in de volgende winter. Kijk dus snel in welk Frans Departement jouw skigebied ligt. Is dat Haute-Savoie of Savoie dan kun je meedoen.

Wat kun je winnen?

  • Hoofdprijs: accommodatie en skipas voor 1 week voor 2 personen in SMB-skigebied naar keuze¹
  • Tweede prijs: voor 2 personen een weekskipas in een SMB-skigebied naar keuze²
  • Derde prijs: voor 1 persoon een weekskipas in een SMB-skigebied naar keuze³
  • Vierde tot tiende prijs: SMB pet of T-shirt

Niet mis dus! 1) vanaf minimale deelname 500 foto’s; 2) vanaf minimale deelname 250 foto’s; 3) vanaf minimale deelname 50 foto’s

savoie-mont-blanc-guillaume-lucazeau-4

Foto: Guillaume Lucazeau

Als je een wintersport in Frankrijk geboekt hebt, is er een goede kans dat je inderdaad naar Savoie Mont Blanc gaat. Want alles valt daaronder van de Portes du Soleil in het noorden tot de bekende skigebieden in de Maurienne – zoals Les Sybelles en Valfréjus – in het zuiden. In het midden liggen de megaskigebieden die elke wintersporter tenminste van naam kent: Les Trois Vallées (Les Menuires, Val Thorens, Méribel en Courchevel) en Paradiski (Les Arcs en La Plagne), Espace Killy (Val d’Isère en Tignes).

Meedoen is heel simpel! Stuur je foto in via het formulier op deze actiepagina en noem welk skigebied het is, in welk skidorp je accommodatie had en geef een toelichting. Je foto komt dan automatisch te staan op deze webpagina. Er is maar één foto per persoon mogelijk. Dus doe je best en kies zelf de beste, de mooiste.

OCT15-SEPT20-PIH006

Savoie Mont Blanc / Martelet

De fotowedstrijd loopt tot begin april 2016. Je hebt dus veel tijd. Ben je echt hobbyfotograaf zou je zelfs wel een korte trip kunnen boeken speciaal om op jacht te gaan naar die ene droomfoto van winter 2016-2017. Grijp je kans en doe mee!


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

12 reacties

Gesloten voor reacties.