Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

Val gardena
Lees verder >

Mountainbikers en baanwielrenners halen hier hun hart op!

Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Met een skipas kunt u 48 gondels en liften naar de 2 landen op de berg brengen.

De winter héél dichtbij in héél Europa

check ook eens

8 Reacties

 1. Frank schreef:

  En perfecte pistes….

 2. marcelvdh66 schreef:

  gaaf , zo’n foto… zo dichtbij en zo ver weg, die sneeuw

 3. Skiwi schreef:

  Wat een ellendig continent leven wij toch op: heel de “winter” herfstweer en als iedereen dan snakt naar lenteweer gaat ‘t opeens kouder dan normaal zijn…

 4. vanDam schreef:

  Kijk en geniet!

  Live camera uit Finland.

  • Er mag daar zelfs nog geskied worden?!
   Wat een hemelsbreed contrast met België en tal van andere EU landen.
   Maar goed, ga meteen vertrekken naar het lokale natuurgebied, hopelijk niet teveel andere mensen aanwezig zodat ik niet tegen mijn zin huiswaarts moet keren.

   PS wie de Belg kan ontvangen, vanavond gaat op één een nieuwe fictiereeks van start: GR5.
   Lijkt mij wel de moeite om naar te kijken.

 5. Tim schreef:

  Net de webcam van Hoch Oetz bekeken. De pistes lijken net geprepareerd, en een mooi zonnetje. Het doet toch pijn om dit te zien dit alles .. zo verlaten .. triestesse ten top

 6. Skiërs zijn altijd de pineut, omdat ze met ‘ vervuilende ‘ auto’s tot hun bestemming rijden, massaal de fauna en flora in de bergen verkrachten en bijdragen aan klimaatopwarming dmv gebruik te maken van energievretende skiliften.
  En nu dus ook om nog een reden:
  https://eenvandaag.avrotros.nl/amp/item/oostenrijkse-autoriteiten-waarschuwen-nederlandse-apres-skiers-je-kunt-besmet-zijn-met-het-coronav/

  😛 😛 😉

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.