Heeeeeeerlijk, zo kan ik de afgelopen week omschrijven! Eindelijk verse sneeuw, daar heb ik, Dennis, en menig ander wintersporter serieus op zitten wachten dit jaar. We hebben 4 seizoenen in één week gekregen. Ik roep de afgelopen week al met veel plezier uit tot de beste week van mijn seizoen! Ik deel deze dan ook graag met jullie wintersportliefhebbers in enkele prachtige beelden.

Genieten op de skiroutes

Aangekomen met de zuidföhn was het natuurlijk uitkijken naar de eerste sneeuw die gepland stond op zondag. Wanneer we boven kwamen was het al duidelijk dat het een prachtige dag ging worden. De sneeuw was perfect. Op naar een dagje genieten op de Skiroutes van Montafon. Toegegeven de bergen zijn toch iets mooier met sneeuw op de bomen? De sneeuw, de afwezigheid van drukte, ja ik heb mij echt kunnen uitleven de afgelopen week. Ik kan me zelf niet inbeelden wanneer ik afgelopen seizoen meer sneeuw heb gezien? Droom even mee met onderstaande beelden.

IMG_6012

IMG_6070

De pracht van de wolken

Ja tussen het sneeuwen in konden we ook nog eens genieten van de zon! Maar weet je dat ik stiekem meer geniet van de pracht van de wolken. Het deed enorm veel deugd om tussen de sneeuw door gewoon even in de lift te kunnen zitten en wegdromen in deze prachtomgeving. Al deze beelden zijn vanop de Silvretta Montafon.  Herken jij waar?

IMG_5939

IMG_6109

Ploeteren in de sneeuw

Natuurlijk waren we uitermate tevreden met het verse pak sneeuw. Elke dag de auto sneeuwvrij maken, dat was lang geleden. Het leuke aan dat “slechte” weer is dat héél veel mensen toch beneden blijven. Jammer, want indien je goed bent ingepakt is het echt wel genieten. Dat vers laagje poedersneeuw op de pistes zelf, dat was zeker één seizoen geleden. Ik moet toegeven, dat is mijn ultieme favoriete moment. Wanneer je als eerste uit de gondels stapt om die verse pistes over te knallen. Zoals je op onderstaande beelden kan waarnemen, van drukte is er absoluut geen sprake ;-).

IMG_5051

thumb_IMG_6032_1024

 Beelden van het zonnetje

Natuurlijk na de sneeuw, de wolken, de regen in het dal was het tijd voor zomerbeelden! Heerlijk! Wat hebben we genoten die laatste 2 dagen. Een vakantie zoals dit, dat mag zeker meer gebeuren! Want een skivakantie dat is altijd het uiterste van jouw lichaam vragen, maar toegegeven ik ben nog nooit zo ontspannen terug gekeerd richting België.

thumb_IMG_6101_1024

thumb_IMG_6068_1024

Aja en een vakantie is niet compleet zonder mijn favoriete maaltijd! Kaisersmarren 🙂 Wat is jouw ultieme tussendoortje? Toch de ideale beloning na een dagje knallen op de pistes! Voor meer informatie over Silvretta Montafon kan je hier terecht.

thumb_IMG_6075_1024

Hier volgt nog een filmpje dat Dennis doorheen de week heeft gemaakt.

Muziek: LåpsleyOperator (DJ Koze’s 12 Inch Extended Disco Version)

Montafon march 2017 from dennis schaeken on Vimeo.


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

8 reacties

Gesloten voor reacties.