loser Altaussee
Lees verder >

Een parel van een gebied op de grens van Oberösterreich en Steiermark wat zeer sneeuwzeker is ondanks de hoogte.

Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

De reisdag op zaterdag helemaal droog of sneeuwrijk?

check ook eens

10 Reacties

 1. Jesse schreef:

  @jorne ik ga komende week naar het zillertal, in deze uiterst onzekere situatie natuurlijk moeilijk te zeggen, maar denk je dat we hier en daar ook nog wat uurtjes zon kunnen meepikken?

 2. Marcel H schreef:

  Ik kijk uit naar het reisweerbericht. Als ik het zo inschat, dan in Duitsland behoorlijk wat regen onderweg naar PdS.

 3. Eric VG schreef:

  Aankomende zaterdag naar Valmorel voor de derde keer op rij, vorig jaar nog een hele week zon, maar ziet er voor als nog wat grilliger uit volgende week maar dat mag de pret niet drukken!
  @Jorne mooi die bakker hè? Daar gaan wij altijd de laatste dag nog even in slaan om mee te nemen naar Nederland.

 4. Sjors schreef:

  @Jorne, Prato Novoso gewoon een keer doen. Goedkoop vliegen op Nice, Genua of Turijn en binnen 2 uur ben je met een huurauro , over goede wegen zonder hoge bergpassen , op je bestemming. Goedkope appartementen aan de piste, goed eten en een echt zuid europesch sfeertje. Wel relatief laag gebied, niet heel uitdagend voor echt goede skiers. Maar de sfeer, het eten, de zon en goede sneeuw maakt alles goed. Aanrader !

 5. vanDam schreef:

  Zaterdagochtend vertrekken we naar Fiss, voorlopig springen de voorspellingen voor zowel het weekend als de dagen erna nog alle kanten op.
  Benieuwd welk model gelijk gaat krijgen, al veranderen die ook nog per run.

 6. Thijs schreef:

  Vorig jaar in Prato Nevoso geweest vanaf Fabrosa Soprana. Heerlijk nostalgisch met een 1 persoonlift omhoog door dikke poeder. Leuk gebied, niet erg hoog inderdaad maar lekker eten en goede pistes. Uberhaupt is de hele regio een reis door de tijd. Italianen in ouderwetse skipakken, tergend langzaam gaande liften en leuke, kleine skigebieden zoals San Giacomo. Zeker een aanrader!

 7. vanDam schreef:

  De afdaling voor de heren op de Hahnenkamm in Kitzbühel is verplaatst naar vrijdagochtend 11:30 uur ivm de weersvoorspellingen !

 8. Logi schreef:

  Vanochtend begon in Sankt Anton met wat bewolking, maar eenmaal hoog genoeg bleek dat het daarboven enorm mooi was. Tot 1700 strakblauwe luchten gehad met zo nu en dan wat bewolking die bleef hangen. Ik wilde jullie onderstaand kiekje niet onthouden bovenop de Madloch in Zürs.

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/01/1548351814.jpeg[/img]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.