Kleinwalsertal
Lees verder >

In Oostenrijk in de gondel stappen en naar beneden skiën in Duitsland. Met één skipas brengen 47 gondels en liften u in de 2 landen op de berg.

Kleinwalsertal
Lees verder >

De meer dan 50 km aan wandelpaden, brengen jou op de prachtigste plaatsen.

Zonnige skiweken in het Kleinwalsertal
Lees verder >

Boek rechtstreeks jouw vakantie

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ga tot het uiterste in het Kleinwalsertal!

Les menuires
Lees verder >

Toegang tot het grootste skigebied ter wereld voor een grandioze vakantie.

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

Val d'anniviers
Lees verder >

Vakanties vol avontuur wachten op jou!

Val d'anniviers
Lees verder >

Ga je mee op skivakantie naar het paradijs?

Skiën, freeriden,wandelen, rodelen,... het kan allemaal in het prachtige Montafon.

kleinwalsertal
Lees verder >

Bereidt u zich voor op 130 km Skipiste: brede familiepistes, uitdagende zwarte pistes, en vooral een zeer sneeuwzeker gebied.

les menuires
Lees verder >

WOW! Met sneeuwgarantie. Niet tevreden? Geld terug.

Val d'Anniviers
Lees verder >

Een prachtige bestemming in de Zwitserse Alpen!

De openingsdata van onze partners

check ook eens

6 Reacties

 1. fred schreef:

  Ik heb het bericht 2x gelezen, maar waar zijn de landen duitsland en spanje en nu ik toch bezig ben, voeg Andorra aan ook maar toe.

 2. fred schreef:

  Dus die eerder genoemde landen zijn (nog) geen partners.

 1. 29 september 2017

  […] heeft een bericht geschreven met alle openingsdata van al onze partnerskigebieden. Zonder partners geen Wintersportweerman.nl. Maar spotten we mooie […]

 2. 2 oktober 2017

  […] ook terecht in het funpark of je wagen aan één van de skitochten. In mijn vorige post (die je hier kan vinden), informeerde ik je al naar de Krampalar Lauf. Maar ook rond Kerst is het bijzonder […]

 3. 12 oktober 2017

  […] Dan maar even naar het arctisch zeeijs kijken. Een zeer sterke uitbreiding van het ijs in de eerste dagen van oktober. De twee jaren met zeer weinig zomerijs zijn 2007 en 2012. Het GWPF wijdt er een artikel aan. SII is de Sea Ice Index. Zie uitleg hier. Ach we kunnen er allemaal niks mee voor wat de komende winter betreft. Het enige wat zeker is: op 21 december begint de winter of op 1 december al naar gelang definitie. En alle skigebieden gaan ook weer open. Zie ons overzicht daarvan. […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.