Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Waar je na het skiën nog op stap kan met de Lama's! Een heerlijke belevenis voor jong en oud!

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen.

Ontdek de Alpen in al hun facetten!

De nazomer laat nog steeds op zich wachten dus op naar de winter

check ook eens

4 Reacties

 1. Marlies schreef:

  Ik wil nog wel een nazomer!!! In Noord Holland zitten we precies in het gebiedje met waanzinnig veel buien. Bah. Pas in november word ik weer blij van sneeuwplaatjes.

 2. Hans schreef:

  De winter nadert en jij begint vast “warm” te draaien @Ronaldo met dit Snackbericht, hahaha. Paar weken geleden schreef ik al dat we dit jaar maar een paar keer een Scandihoog hebben gezien. Vind ik heel frapant. Maar misschien komende winter des temeer 🙂

 3. Cescia schreef:

  Heerlijk, laat die winter maar komen he Ronaldo!!! Leuk bericht 🙂

 4. Leo schreef:

  Mooie berichtgeving weer Ronaldo!
  Kleine correctie op het maandgemiddelde september:
  De tekst boven de grafiek is altijd wat verwarrend en eigenlijk fout in deze tijd van het jaar: “maandgemiddelde” geeft de actuele waarde aan (1 tm 15 sept), “normaal” de waarde voor de gehele maand (1 tm 30 sept).
  De normaal over 1 tm 15 sept is ca. 15.5 graden (zie ook de 5 daagse norm in grijs en hier)
  😉

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.