De plek om te vliegen met de luchtballon! Ga jij dit jaar ook?

Région Dents du Midi
Lees verder >

Haute Routes des Familles: zo heette de Portes du Soleil in het begin. Je kunt er eindeloos rond skiën verdeeld over Frankrijk en Zwitserland. Vele honderden kilometers piste staan tot je beschikking!

Betoverend mooi!

Zell am See - Kaprun
Lees verder >

Wellicht de mooiste wintersportdorpen van Oostenrijk. Zell am See en Kaprun prachtig door de bossen en met de gletsjer Kitzsteinhorn als buurman altijd sneeuwzeker.

Région Dents du Midi
Lees verder >

Superieur sneeuwzeker zijn de pistes van de Région Dents du Midi. Dorpen liggen ruim boven 1000m en de Portes du Soleil reikt tot 2466m. En natuurlijk worden de pistes elke dag opnieuw perfect geprepareerd.

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Sneeuwzeker en toch veel ook onder de boomgrens. Heel knus dus. Grote variatie aan accommodatie van luxe hotel tot betaalbaar pension.

Région Dents du Midi
Lees verder >

Wintersport tegen het decor van de Dents du Midi. Met de mogelijkheid een grote ronde te skiën over de Franse grens. Maar de Zwitserse kant is toch het charmantst!

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Kleinwalsertal
Lees verder >

De meer dan 50 km aan wandelpaden, brengen jou op de prachtigste plaatsen.

Wandelen, langlaufen, biathlon, het kan allemaal in Filzmoos. Eindeloze mogelijkheden.

op 994 km van Utrecht vind je deze parel van een skigebied voor jong en oud.

De mooiste wandelgebieden

check ook eens

2 Reacties

 1. Robin schreef:

  Ehhm, tja. Ik reageer toch nog even; sorry (sponsor van) Hajo…..
  Een crossover met voorwielaandrijving is zeker niet meer ‘winterbestendig’ dan elke andere auto met voorwielaandrijving. Elke auto met vierwielaandrijving is dat wel.
  Daarom heb ik inhoudelijk moeite met de reclame voor de zgn bluf-SUV zoals de gemiddelde compacte of middenklasse SUV (met voorwielaandrijving) die in ons land verkocht wordt.
  Een merk als Subaru kan met recht zeggen dat zij meer ‘winterbestendig’ zijn dan bovengenoemden; zij hebben op alle modellen (behalve sportwagen BRZ) vierwielaandrijving. En dat levert bij gladheid wel meer grip. Dat geldt natuurlijk voor alle auto’s die (permanente) vierwielaandrijving hebben.
  Verder geen enkele aanleiding om commentaar te hebben op Renault en ook totaal geen moeite met reclame daarvoor op deze site; sponsoren zijn nu eenmaal nodig.
  Maar dat een fwd bluf-suv meer geschikt is voor de winter; pfffffff…… Dat moest ik even kwijt.
  Verder een leuk en wervend artikel over wandelen in de bergen; ook heel erg leuk om te doen!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.