Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Val gardena
Lees verder >

Mountainbikers en baanwielrenners halen hier hun hart op!

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Die tauplitz
Lees verder >

Bezoek Tauplitz eens in de zomer. Laat je verrassen door de prachtige natuur en ga voor een actieve vakantie!

De mooiste wandelgebieden

check ook eens

2 Reacties

 1. Robin schreef:

  Ehhm, tja. Ik reageer toch nog even; sorry (sponsor van) Hajo…..
  Een crossover met voorwielaandrijving is zeker niet meer ‘winterbestendig’ dan elke andere auto met voorwielaandrijving. Elke auto met vierwielaandrijving is dat wel.
  Daarom heb ik inhoudelijk moeite met de reclame voor de zgn bluf-SUV zoals de gemiddelde compacte of middenklasse SUV (met voorwielaandrijving) die in ons land verkocht wordt.
  Een merk als Subaru kan met recht zeggen dat zij meer ‘winterbestendig’ zijn dan bovengenoemden; zij hebben op alle modellen (behalve sportwagen BRZ) vierwielaandrijving. En dat levert bij gladheid wel meer grip. Dat geldt natuurlijk voor alle auto’s die (permanente) vierwielaandrijving hebben.
  Verder geen enkele aanleiding om commentaar te hebben op Renault en ook totaal geen moeite met reclame daarvoor op deze site; sponsoren zijn nu eenmaal nodig.
  Maar dat een fwd bluf-suv meer geschikt is voor de winter; pfffffff…… Dat moest ik even kwijt.
  Verder een leuk en wervend artikel over wandelen in de bergen; ook heel erg leuk om te doen!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.