Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Wegdromen in het mooiste stukje Oostenrijk tijdens de zomermaanden.

Beleef unieke momenten in het meest zuidelijke Alpendal van Voralberg.

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

De mooiste overnachtingen in Oostenrijk

check ook eens

2 Reacties

  1. Joke, Riederalp schreef:

    Vanaf het kulm/gornergrathotel heb je vanaf het terras ook een waanzinnig mooi uitzicht over het Monte Rosa massief. Misschien in de zomer nog wel mooier.Door verrekijkers kun je de monte rosa hutte goed zien en de vele bergbeklimmers volgen.

    • Martijn sonnenberg schreef:

      Ziet er inderdaad prachtig uit en wellicht de mooiste locatie in de Alpen… snap alleen niet waarom dit Zwitserse hotel in een artikel over Oostenrijkse overnachtingen staat 😉

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.