Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

Les menuires
Lees verder >

Vakantiepret voor jong en oud!

De mooiste berghutten in Filzmoos

check ook eens

2 Reacties

  1. Jeroen schreef:

    Leuke nostalgische berghutten Cescia, niet van die grote vreetschuren. Eigenlijk best wel een relatief onbekend gebiedje in het grotere Salzburger sport welt, maar maakt het zeker niet onbemind.

    • Cescia schreef:

      Ja ik hou van die klassieke hutjes! Leuk, gezellig, die grote “vreetschuren” laat ik ook liever links liggen ;). Hier op onze pagina zijn wel wat liefhebbers van Filzmoos. Dus zeker het ontdekken waard!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.