Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ontdek de mooiste hutten of maak er zelfs een 4-daagse wandeling van!

Wandelen, fietsen, uitrusten aan een prachtig hutje en genieten van het uitzicht!

De late Pasen van 2017 worden in Oostenrijk om nooit te vergeten

check ook eens

9 Reacties

 1. Hans schreef:

  Los van de Tommy Coopertjes dit seizoen en de Houdini’s. Weet geen exacte getallen maar denk zelf dat 60 á 70 % van de gevallen er tijdens de Paasdagen in de (Oostenrijkse) Alpen genoeg sneeuw lag of zelfs nog een pak sneeuw is gevallen boven de 1200 m de afgelopen 25 jaar. Toch iets te maken met de maanstand? Of toeval?

 2. Oelie schreef:

  Laat maar los gaan daar in de Alpen. Een mooi laagje wit gaat nooit vervelen!!

 3. Lekker zeg ! Gaat het toch een keertje de goede kant op. 😆
  Over hoeveel sneeuw spreken we dan? 10cm of anderhalve meter?
  Ik heb alvast genoten van de voorbije weken, lekker zonnig en niet té warm (voor de tijd v/h jaar op enkele uitschieters na. Vorig hadden we een kletsnat voorjaar en kon je amper de weilanden betreden om vlinders te fotograferen, het duurde ook erg lang alvorens ze tevoorschijn kwamen.
  Nu is alles kurkdroog en fladderen er al enkele weken grote aantallen vlinders in het rond. 🙂
  Zo zie je maar, het het ene voorjaar is het andere niet en dat geldt ook voor het winterseizoen.

  • Spyfromthesky schreef:

   Ik ben het met je eens dat het ene voorjaar het andere niet is, maar met het winterseizoen in de L.L. is het vaker van het zelfde laken en pak. Te zacht!.

   En ach, ik moet zeggen dat het in Dordrecht deze week qua regen erg is meegevallen. Van wat er wat gevallen, een heel klein beetje, dat stelde niet voor.

   Alleen de temp is wel wat mager. Maar goed, het weekend wordt wat minder.
   Volgens het KNMI verloopt onze april/ mei vakantie erg koel. Vroeger spraken we nog over een mei vakantie en twee weken tot zeker 1½ week was je wel vrij. Sinds die Koningsdag voel ik mij bestolen. Gewoon een weekje vakantie.

   En dit kan je ook geen mei vakantie meer noemen. Ik stel voor voor de L.L. dat we een referendum houden dat 30 april gewoon vast blijft staan.

   Dat wordt weken stil zitten qua buiten verven. En zo gaat april beneden het jaargemiddelde eindigen. gelijk als vorig jaar. Daar zitten de meeste Nederlanders nu niet echt bepaald op te wachten. Dus ik hoop nu maar gelijk in de winter, dat die kaarten op langere termijn het niet gaan halen!

   En dan juist zal je zien. De weergoden, dan wel spreekwoordelijk te verstaan, die spotten met ons.

   Spyfromthesky (Arnold)

 4. Marcel vdE schreef:

  Ik pleit voor een referendum om de Paasvakantie in ere te herstellen. Hoeven we niet meer met z’n allen met Kerst of Carnaval/Krokus naar de wintersport, vakantiespreiding. Goedkoper en minder druk op de pistes. En soms valt Pasen laat net als dit jaar en is het spannend of er genoeg sneeuw ligt maar dat is het met Kerst ook. En dan de meivakantie met Hemelvaart-Pinksteren, is de kans op mooi weer een stuk groter.

  • David schreef:

   Beste Marcel, heel Duitsland, Belgie, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland etc heeft Paasvakantie dus goedkoper en minder druk vergeet maar.

   • Marcel vdE schreef:

    Uit ervaring weet ik dat het echt minder druk en ook goedkoper is met de Paasdagen ondanks de vakanties bij onze (buur)landen.

 1. 15 april 2017

  […] En overigens 5 tot 10 centimeter voor het Sauerland en de Ardennen. Wow wat zat je er goed op Kirsten.. […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.