Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Kleinwalsertal
Lees verder >

In welk dorp je ook verblijft, Kleinwalsertal doet je verbazen.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

De Kanzelwand in het Kleinwalsertal, genieten!

check ook eens

7 Reacties

 1. Dick schreef:

  Klinkt goed, vanaf 10 maart ga ik met mijn zoon een week skiën in het Kleinwalsertal, standplaats Hirschegg, dit is mede gekomen door Hajo’s promotiepraatjes over dit gebied door de jaren heen, dus de verwachtingen zijn hoog gespannen 😉 Hopelijk zijn de condities dan nog goed. Had ik het goed begrepen dat alleen de Ifen en de Nebelhorn niet per ski te bereiken zijn en de rest wel? Ik hou me aanbevolen voor tips wat betreft mooie afdalingen, restaurantjes op de berg en in het dorp en andere bezienswaardigheden. alvast bedankt.

 2. Cescia schreef:

  Hoi Dick , Ifen en de kanzelwand kan je bereiken met Skibus die elke 10 minuten rijdt na 9H. De nebelhorn en fellhorn zijn eigenlijk Oberstdorf. Vanop de kanzelwand kan je naar de fellhorn. Maar daar stopt het. Je gaat dus wel wat de skibus moeten nemen indien je de andere gebieden wil ontdekken. Goede restaurantjes : de max hutte op de Walmendingerhorn is een aanrader voor een koffie en apfelstrudel. Daarnaast heb je een goede pizza bij Capricorno in Mittelberg!!! Echt aanrader die 🙂 De echte bergrestaurants zijn iets minder bij mij, maar ik word dan ook enorm verwend in Montafon. Echt het eten is daar zo goed op de berg .

 3. Dick schreef:

  Hoi Cescia,

  Bedankt voor de tips, na een jaar of 5 in het Paznauner dal is het nu weer eens tijd voor iets anders, maar Montafon staat ook nog op de list to do.

  • Cescia schreef:

   Ik moet zeggen dat het Kleinwalsertal enorm gezellig is! Heel sfeervol in mijn ogen. Gemoedelijk! Door de week héééérlijk rustig. In het weekend nu iets drukker. De Kanzelwand is het grootste gebied. De walmendinger is kleiner maar ooooh zo genieten. Echt zooooo mooi! En doe de max hutte! Gewoon om te genieten van het uitzicht ook 🙂

 1. 25 januari 2019

  […] Toevallig zit vandaag de hele harde kern in de Alpen. Jannes had iets meer zon vandaag en stuurde deze foto uit Zillertal Arena naar ons op. Cescia vermaakt zich opperbest in Kleinwalsertal en schreef dit leuke verslag, lees het snel hier! […]

 2. 26 januari 2019

  […] goed geluk richting Camping Haller. Deze camping is echt ski in/ski out aan de Kanzelwand, waar je hier alles over kan lezen. Reserveren kan pas vanaf 5 nachten, maar gelukkig staan ze wel open voor last […]

 3. 27 januari 2019

  […] En dan dat gezellige interieur! Tijd voor apfelstrudel en een tasje koffie! Even relaxen, een skidag hoeft niet constant haasten te zijn. Maak tijd om te genieten! Dat kan je trouwens ook op de Kanzelwand, lees maar even dit verslag. […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.