Die tauplitz
Lees verder >

Bezoek Tauplitz eens in de zomer. Laat je verrassen door de prachtige natuur en ga voor een actieve vakantie!

Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Met een skipas kunt u 48 gondels en liften naar de 2 landen op de berg brengen.

De Fellhornbahn van Duitsland in Oostenrijk

check ook eens

5 Reacties

 1. nils schreef:

  17 en 18 jaar terug daar geweest. Ifen was juist de rustige parel. Nebelhorn en fellhorn in de rij voor de grote gondel… fellhorn wad toen het drukste met wat nieuwere liften. De kanzelwand vonden we altijd mooi om te doen. Maar ifen met die 2 oude langzame stoeltjes was altijd zo rustig op de piste… dat zal nu wel anders zijn.

  • Cescia schreef:

   Hi Nils, absoluut! Het plan van vandaag was Ifen te ontdekken, om 08H16 geraakten we niet meer op de skibus, dus hebben we de plannen gewijzigd. En gelukkig, want ik heb een topdag zonder wachten achter de rug 🙂

   • nils schreef:

    Als het carnavalsweek is dan loopt heel beieren rond in Oberstdorf… Maar daarbuiten is het dus goed te doen zoals jij zegt. Wij weten inderdaad nog dat het altijd vechten was om in de skibus te komen. In Oberstdorf waren dat grotendeels behoorlijk oudere Duitsers met wandelstokken 😉
    Naar Ifen gingen wij met de auto vanuit Oberstdorf anders waren we al een half uur kwijt aan reistijd.
    Viel Spass noch!

    • Cescia schreef:

     Dank je Nils! Ja bij ons is de Carnavalsweek later, ik denk dat België pas begin maart vakantie heeft. Nu ik had alle vakanties gecontroleerd behalve die van de Nederlanders. Jaaaa in de zomermaanden zijn die oudjes met hun wandelstokken hier ook allemaal 😀

 2. Jorne schreef:

  Leuk Cescia! Moet toch snel eens terug die kant op…

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.