De bergen ontdekken bij het vallen van de avond, dat kan in het Montafon!

Waar je na het skiën nog op stap kan met de Lama's! Een heerlijke belevenis voor jong en oud!

obertauern
Lees verder >

Obertauern is misschien wel het populairste gebied in Oostenrijk onder de Nederlanders. Sneeuwzeker, overzichtelijk, prachtige natuur en übergezellig!

Ontdek de Alpen in al hun facetten!

Innsbruck Nordkette
Lees verder >

Het leukste en ruigste piepkleine skigebied van de Alpen.

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen. Met de kids of met jouw vrienden! Pret voor iedereen!

Wil je een unieke ervaring? Probeer dan de Hochjoch Totale! Nog voor de liftjes openen knal jij al over de langste dal afdaling in het Montafon!

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen.

loser ALTAUSSEE
Lees verder >

Een niet al te groot gebied en heerlijk voor de hele familie. Sneeuwzeker en minder filegevoelig.

Les menuires
Lees verder >

Toegang tot het grootste skigebied ter wereld voor een grandioze vakantie.

Grenzenloos Wandelen in Kleinwalsertal
Lees verder >

Rondom de bergen en de prachtige kleurrijke wereld van Kleinwalsertal. Boek nu jouw wandelvakantie met de speciale zomerweken.

Région Dents du Midi
Lees verder >

Prachtige sneeuwzekere Zwitserse dorpen binnen het grote skigebied Les Portes du Soleil: Champéry, Val d'Illiez, Champoussin, Les Crosets, Morgins.

De Fellhornbahn van Duitsland in Oostenrijk

check ook eens

5 Reacties

 1. nils schreef:

  17 en 18 jaar terug daar geweest. Ifen was juist de rustige parel. Nebelhorn en fellhorn in de rij voor de grote gondel… fellhorn wad toen het drukste met wat nieuwere liften. De kanzelwand vonden we altijd mooi om te doen. Maar ifen met die 2 oude langzame stoeltjes was altijd zo rustig op de piste… dat zal nu wel anders zijn.

  • Cescia schreef:

   Hi Nils, absoluut! Het plan van vandaag was Ifen te ontdekken, om 08H16 geraakten we niet meer op de skibus, dus hebben we de plannen gewijzigd. En gelukkig, want ik heb een topdag zonder wachten achter de rug 🙂

   • nils schreef:

    Als het carnavalsweek is dan loopt heel beieren rond in Oberstdorf… Maar daarbuiten is het dus goed te doen zoals jij zegt. Wij weten inderdaad nog dat het altijd vechten was om in de skibus te komen. In Oberstdorf waren dat grotendeels behoorlijk oudere Duitsers met wandelstokken 😉
    Naar Ifen gingen wij met de auto vanuit Oberstdorf anders waren we al een half uur kwijt aan reistijd.
    Viel Spass noch!

    • Cescia schreef:

     Dank je Nils! Ja bij ons is de Carnavalsweek later, ik denk dat België pas begin maart vakantie heeft. Nu ik had alle vakanties gecontroleerd behalve die van de Nederlanders. Jaaaa in de zomermaanden zijn die oudjes met hun wandelstokken hier ook allemaal 😀

 2. Jorne schreef:

  Leuk Cescia! Moet toch snel eens terug die kant op…

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.