Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

Val Gardena
Lees verder >

De mooiste zomervakantie beleef je hier!

Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

De eindeloze opties van het skigebied Silvretta Montafon: Hochjoch

check ook eens

6 Reacties

 1. Renate schreef:

  Ook mijn favo zonnenstekkie:-)
  Mooie pics Cescia!

 2. Cescia schreef:

  Dank je Renate! Het is er inderdaad ook super in het zonnetje

 3. Marlies schreef:

  Wat een prachtige plaatjes!! En die tunnel is ook heel bijzonder. Leuk, Montafon komt op de wenslijst.

 4. Marco schreef:

  Eens met Renate, Hochjoch vind ik ook een van de leuke gebieden van het Montafon. Mede omdat je op de zonkant zit en er mooie brede pistes hebt. De tunnel op zich is niet zo heel spectaculair, maar geinig om eens mee te maken. De nieuwe Panoramabahn lijkt me wel heel erg leuk om te zien. Hoop dat ze ook wat gauw gaan doen aan die ellendige steile 2-zitter senigrat bahn;-)

  • Cescia schreef:

   Haha ja die ellendige 2-zitters, oldschool;-) probeer dat maar eens met een board nog meer “gesukkel”! Ik hou ervan om in de ochtend voor de Valisera te kiezen (of zelfs in Gaschurn naar boven te gaan) en in de namiddag naar Het Hochjoch te trekken! Lekker veel kilometers knallen!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.