Région Dents du Midi
Lees verder >

Haute Routes des Familles: zo heette de Portes du Soleil in het begin. Je kunt er eindeloos rond skiën verdeeld over Frankrijk en Zwitserland. Vele honderden kilometers piste staan tot je beschikking!

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

loser ALTAUSSEE
Lees verder >

Een niet al te groot gebied en heerlijk voor de hele familie. Sneeuwzeker en minder filegevoelig.

Région Dents du Midi
Lees verder >

Superieur sneeuwzeker zijn de pistes van de Région Dents du Midi. Dorpen liggen ruim boven 1000m en de Portes du Soleil reikt tot 2466m. En natuurlijk worden de pistes elke dag opnieuw perfect geprepareerd.

Wandelen, langlaufen, biathlon, het kan allemaal in Filzmoos. Eindeloze mogelijkheden.

op 994 km van Utrecht vind je deze parel van een skigebied voor jong en oud.

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen. Met de kids of met jouw vrienden! Pret voor iedereen!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Sneeuwzeker en toch veel ook onder de boomgrens. Heel knus dus. Grote variatie aan accommodatie van luxe hotel tot betaalbaar pension.

Wil je een unieke ervaring? Probeer dan de Hochjoch Totale! Nog voor de liftjes openen knal jij al over de langste dal afdaling in het Montafon!

ZELL am see - kaprun
Lees verder >

Het paradijs bestaat. Een meer, meerdere skigebieden en een gletsjer en alles op steenworp afstand van elkaar. Een droom!

De bergen ontdekken bij het vallen van de avond, dat kan in het Montafon!

Waar je na het skiën nog op stap kan met de Lama's! Een heerlijke belevenis voor jong en oud!

De eerste voorlopige weersvoorspelling voor de krokusvakantie

check ook eens

24 Reacties

 1. Hans schreef:

  Zo dan Jorne…….. EC is besproken……… 😉

 2. Hans schreef:

  Pluim EC vind ik één die je in maart tegenkomt: overdag ca. +10, in de nacht ca. -3 gr.

 3. Hans schreef:

  Voor de LLwinterliefhebbers is het een PLEURO(P) kaart, zeg maar een PLEUROKNALLER, of PLEUROPKNALLER, voor de wintersporter betekent het ZON.

  • Wouter schreef:

   Hahaha, maar voor mij top hoor, heerlijk zonnetje in de Alpen straks (vanaf de 16e). Heb zelf geen zicht op de kaarten maar vanaf/tot hoe ver zien we deze euroknaller op de kaart ?

   • Hans schreef:

    Nou Wouter, nog niks is zeker. EC tot 240h een PLEUROKNALLER voor LL, GFS kijkt verder en laat vanaf dinsdag de 19e flinke kou vanuit het noorden NL instromen en dat brengt een lekkere bak sneeuw naar de Alpen vanaf woensdag . Maare…nog niks is zeker, zal nog wel tig x veranderen…..

    • Hans schreef:

     Geldt trouwens voor de operationele run en die ligt onder in het ensemble dus voor nu even weinig aan hechten. Voor nu zou ik zeggen: ga maar uit van voortzetting van de PLEUROKNALLER

 4. Leon schreef:

  Helaas, onze vakantie zit erop. En wat voor een! Zo eentje waar je van tevoren voor zou tekenen: veel sneeuw, de eerste nacht een mooie laag verse sneeuw, veel zon, overdag rond nul graden en daardoor prima pistes. Filzmoos is een goede keus geweest: skiën, wandelen, rodelen in een mooie omgeving. Kortom een vakantie uit het boekje. Iedereen die de komende weken op weg gaan: Allen net zo’n vakantie toegewenst!!

 5. Paul A Club1989 schreef:

  Jorne, Hajo wat een gaaf filmpje! 1 tip: niks nada geen avond update, ga gewoon feesten man. Lekker los en morgen weer een dag, geniet ervan!

 6. Breunis (Nature Trail) schreef:

  Ensemble EC 12 uur voor Filzmoos bekeken. Eurohoog tot 17 februari lijkt vrij zeker. Luchtdruk tussen 1029 en 1040 hPa.
  Vanaf 17 februari meer spreiding in de luchtdruk. Vanaf 21 februari wellicht meer beweging in de atmosfeer.

 7. Hans schreef:

  Gfs komt wederom vanaf 252h kou uit het noorden en ook nu alweer bak sneeuw voor. Alpen zowel noord als zuidkant!

 8. Spyfromthesky schreef:

  Ruim 1½ week geleden was de watertemperatuur rond de 2 graden of nog iets minder. Dat was het ideale uitgangspunt kunnen wezen voor een vorstperiode. Inmiddels is het al weer tegen de 5 graden opgelopen en afhankelijk of we later nog een beetje nachtvorst zullen krijgen, blijft dit 5 graden.

  Nee, het vooruitzicht op lekkere droge dagen en zon vitamine opdoen geeft de burger weer moed. Volgend weekend als skeelerkansen. Het daglicht is nog net te kort om uit mijn werk te gaan van de week.

  Er is heel veel aandacht voor de E-tocht. Zowel de vereniging zelf die een lange tijd is gevolgd en waarvan gisteren de uitzending was, alsook het KNMI die nu ook regelmatig stukjes publiceert.

  Tot op heden komt ook niet uit dat het zeker na 2014 we de winters gaan beleven die tot de veel koudere gaan horen. Helaas is het juist zo dat we in de warmste fase zitten die er in onze periode is voortgekomen. Ik heb geen vertrouwen dat dit zo maar gekeerd is.

  Voor een kans op een goede winter, dan zouden de herfstmaanden voldoende koud moeten wezen als september, oktober en november. In ieder geval rond het jaargemiddelde.

  Het wordt tijd op mijn appelboom te snoeien. Het voorjaar lonkt! Bloemetjes, bomen en bijen en we wandelen, fietsen en skeeleren om ons te verblijden.

  Spyfromthesky (Arnold)

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.