Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

Innsbruck
Lees verder >

Een bruisende stad met tal van mogelijkheden! Zoals klimmen, wandelen, fietsen of lekker eten.

De eerste sneeuw nog tijdens de 2e voorjaarsvakantie?

check ook eens

9 Reacties

 1. Hans schreef:

  Deze week pakken ze sowieso niet meer af.
  Vandaag in VG was het tussen ca. 11.00-13.30 erg warm in de zon, ook wanneer je in de lift zat. Ondanks dat waren de pistes hier “griffig”! Paar zuidhellingen op enkele plekken slushi en ijs te zien maar stelde (nog) weinig voor. Heb temperaturen gezien van -1 tot +8 gr. Dauwtemperatuur van ca. -14 en luchtvochtigheid ca. 27%.
  Vanaf 14.30 kwam er iets meer wind en die voelde koud aan. Benoemde vorige week al dat het hier e.e.a. ellende zou zijn en worden…. 😉

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/02/1550953332.jpeg[/img]

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/02/1550953491.jpeg[/img]

 2. nils schreef:

  Hier vanuit een zonnig, fris aanvoelend la Chapelle d’abondance zien de Noordhellingen op 1000 meter dorpsniveau er top uit! De zuidhellingen worden mooi voorjaars…
  Ik ben echt een sneeuw/ poederfanaat maar als vrijdag/ zaterdag sneeuw wordt vanaf 2000 meter ofzo hier in Frankrijk laat het dan alstublieft maar wegblijven. GFS blijft volharden met grand beau, prima met vrouw, kind en schoonouders.

 3. Zo, onze eerste dag zit er al meteen op. Na een nachtrit lekker niks (op enkele boodschappen en een korte wandeling na) doen op zaterdag. Morgen voormiddag ski’s huren en na de middag enkele uren de skipiste op. Maar voor nu rest mij enkel nog tanden poetsen en onder het dons kruipen. Slaap wel @ iedereen!

  Het beloofd een prachtige week te worden al geeft mijn voor donderdag aanstaande +20°C en op vrijdag zou het gaan regenen?
  Beetje véél te warm lijkt me en warm water kunnen we ook missen als de pest hoor.

 4. Martijn sonnenberg schreef:

  Mooi bericht jorne…
  Kun je jefocus morgen even op de dauwpuntstemperatuur leggen? Gfs wordt plus voor de arlberg de 28e. Lijkt me niet’goed’
  Wat betreft de foto vanberthus… reit am winkl stond 2 berichten er boven 😉

 5. joke,riederalp schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/02/1550995832.jpeg[/img] Wederom mooi, wel zolangzamerhand te warm! Vanaf vrijdag verandering denk ik?

 1. 24 februari 2019

  […] dagen worden bevestigt: maart kan een maand worden met mooie sneeuwdumps, en de vraag is of het deze week nog gaat sneeuwen, of wordt het […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.