Passo Dello Stelvio septembersneeuwWaar we vorige week nog zonnige foto’s kregen van de partnergebieden (kan je altijd hier nog even bekijken) is er vandaag op 1 september sneeuw! Inderdaad de eerste septembersneeuw is gearriveerd. Zelfs in Montafon ontwaakten ze op de berg met een laagje nieuwe sneeuw, maar voornamelijk de gletsjergebieden kregen het pak sneeuw waar ze oooooh zo hard op zaten te wachten. Kijk maar even goed naar volgende foto’s en je voelt de winter al kriebelen.

De eerste septembersneeuw

Een leuke foto afkomstig van de facebookpagina van de Hintertuxer Gletsjer. De eerste sneeuw van het nieuwe seizoen! Je kan hier trouwens nog gewoon skiën, dus indien je een last minute naar de sneeuw wil boeken. Kijk dan snel even op de volgende website.

de eerste septembersneeuw in Hintertuxer

Op de Zugspitze lijkt het wel echt winter. Deze berg is de hoogste van Duitsland en is 2962 meter hoog. Onderstaande foto komt van de facebookpagina en brengt je al helemaal in de wintersportsfeer.
Ook dit is 1 september…

Zugspitze septembersneeuw

De Pitztaler Gletscher kleurt ook mooi wit. De eerste foto is van de facebookpagina, de 2de foto heb ik van Bergfex. Dit is vanop de Hinterer Brunnenkogel op een hoogte van 3440 meter!

Pitztaler septembersneeuw

Pitztaler gletscher septembersneeuw

Als volgende gaan we even richting de Passo Dello Stelvio. Hier is het om 9h00 deze ochtend beginnen sneeuwen en daar zal iedereen enorm blij om zijn. Behalve de wielertoeristen natuurlijk. Jammer jongens, maar de sneeuw was er wel nodig!

Passo Del Stelvio septembersneeuw

Passo Del Stelvio septembersneeuw

Deze middag lag er op 2300 meter ook in Ischgl sneeuw. De toppen zien er nu mooi wit.
Ischgl septembersneeuw

En dit was de Silvretta Montafon deze ochtend, een klein laagje om te beginnen. Ik kan hier mee leven :).

Silvretta Montafon septembersneeuw

Kitzsteinhorn kreeg ook een laagje verse sneeuw. Een heel kleintje, dus de beloofde 45 centimeter gaan hopelijk nog vallen!

Kitztsteinhorn septembersneeuw

Begint het bij jullie ook al te kriebelen naar de winter? Hebben jullie al plannen? Of zijn jullie momenteel in de Alpen? Deel zeker jullie plaatjes hieronder!


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

13 reacties

Gesloten voor reacties.