Val-Gardena-Italy

Wij Nederlanders zijn niet gewend om een vakantie te boeken op de website van een buitenlandse VVV. Intussen zijn de websites van de toerismebureaus wel uitgegroeid tot volwaardige boekingsportals. Val Gardena vraagt je aandacht voor de mogelijkheden op valgardena.it.

Klik je vanaf de homepage naar online boeken kom je op een pagina met een rijk overzicht van accommodaties met en handig filter om op de gewenste aanbiedingen uit te komen. Van daaruit kun je rechtstreeks op valgardena.it reserveren en boeken of verder surfen naar de website van de aanbieder: B2B, appartement of luxe hotel. Je ziet ook meteen welke mogelijkheden en activiteiten nog bij de boeking inbegrepen zijn:

De 5 voordelen van boeken via valgardena.it

  1. Compleet overzicht van alle aanbieders met handig filter
  2. Gegarandeerd beste prijs – nergens anders vind je het aanbod goedkoper
  3. Profiteer van speciale acties, aanbiedingen en kortingen
  4. Direct contact: de eindboeking is bij de aanbieder zelf zodat je daar ook met alle vragen terecht komt
  5. Nog even rondsnuffelen op valgardena.it om naar ligging pistes en andere zaken te kijken

Het is nog zomervakantie, maar verveel je je een momentje kun je al eens in het systeem neuzen. In september wordt het dan wel tijd om een keuze te maken als je in het hoogseizoen wilt toeslaan. En sneeuw? Boude voorspelling: het wordt een topwinter!

Categorieën: Val Gardena

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

1 reactie

Gesloten voor reacties.