Kijk nu in je agenda: kun je het weekeinde van 7 en 8 december in Les Menuires zijn met zo veel dagen daarna als je wilt? Ik ben er dat weekeinde ook en blijf tot dinsdag de 10e. Samen 4 dagen skiën dus in toch wel een erg sneeuwzekere omgeving en misschien wel strak na de tweede grote dump van het seizoen. Hajo geeft relaxte skiclinics voor elk niveau. We volgen de pistes en pakken met wie wil wat offpiste. En we verblijven heel gezellig bij vertrouwd volk: in het luxe trendy Hillary Hotel van Piers van Heek. Zijn vader voedde hem en zijn broer op daar in de Vallée de Belleville maar vergat ze Nederlands te leren. Zijn broer is de vader van Marvin van Heek, de eerste Nederlander ooit die een top 10 notering skiede op een wereldbeker. Dat was in het ons bekende Val Gardena.

We hebben een mooie speciale korting kunnen regelen om al zo vroeg in het seizoen op een sneeuwzekere hoogte onze favoriete sport te kunnen beoefenen. Delen we een kamer met zijn 4-en komen we op 39 euro per nacht met ontbijt. Twee persoonskamer is 120 euro samen. Onderaan dit artikel staat een formulier waarmee je je kunt aanmelden voor deze trip. Vul vrijblijvend in zodat ik daarna wat kan rondbellen voor carpoolen en kamer delen. Avondeten? Ha daar is goed nieuws ….

les 24 uur van les menuires

De 24 uur Les Menuires
De opening in Les Menuires gaat natuurlijk niet geruisloos voorbij. Ze hebben het event de Les Menuires 24 uur genoemd. Klinkt beetje als Le Mans. Er is dan ook een “paddock” ingericht op de Croisette: hier laat je je ski’s waxen en slijpen en laat je je bindingen veilig instellen zodat je weer veilig de piste op gaat. Er zijn allerlei eetkraampjes met natuurlijk ook raclette. En de skiliften draaien tot half elf ’s avonds. Jawel 22.30 uur!

Vliegen met Hajo in Les Menuires begin december. Kleur zelf de sneeuw in! 🙂

Les Menuires heeft hier een boekingspagina waar je kunt kijken welke accommodaties er nog meer zijn. Maar het leukste is natuurlijk als we samen in Hillary Hotel kruipen. Wie de moeite neemt heeft dubbele sneeuwgarantie: Les Menuires is al de top qua sneeuwzekerheid en ook qua kunstsneeuwproductie, maar mocht het om een of andere reden tegenvallen heb ik altijd nog mijn tandemspullen bij me en krijgt ieder die komt een gratis tandemvlucht. En je hebt een fantastisch hoogteverschil in Les Menuires van 1000m dus dat zijn mooie rondvluchten. Maar natuurlijk zal er sneeuw zijn! En gaan we alsnog vliegen. Al moeten we in diepe poeder starten op sneeuwschoenen! Nee we starten op een piste gewoon natuurlijk…. en natuurlijk mag je een donatie aan WSWM doen voor dit avontuur. Maar dat hoeft dus niet want Les Menuires, Piers van Heek en ik waarderen het gewoon enorm als jullie komen. Dat is wel een traktatie waard.

Les Menuires

Helaas kan ik bovenstaand plaatje niet garanderen maar we gaan er wel voor natuurlijk. Kun jij ook niet wachten voor je weer op de ski’s staat? Vul nu dan vrijblijvend onderstaand formulier in.

 


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

19 reacties

Gesloten voor reacties.