LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Beleef een sportieve zomervakantie in het prachtige Montafon.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

Daken appartementen Val Thorens al even wit vanochtend

check ook eens

6 Reacties

 1. Carl schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/09/1568093603.png[/img]

  Eerste koude uitbraak?
  Kaarten zien er lekker uit

 2. Remko schreef:

  Minister Cora van Nieuwenhuizen zegt dat er nu buien vallen die eigenlijk pas in 2050 zouden vallen. Als zij dit weet, kan zij toch ook onze toekomst voorspellen? Zij hoort op de kermis thuis als waarzegster. Wat een onzin. Wij hebben heel veel geld nodig om de gevolgen van het veranderende weer tegen te gaan. Daarom houden we , let op, in oktober 2020 een mondiale top. Zo dat is nog eens een initiatief.

  • Hajo schreef:

   Wat ze niet snapt als ze dat zegt is dat dat juist de global warming theorie onderuit haalt. Vgl. de temperatuurrecords afgelopen zomer. Op basis van global warming (geleidelijke opwarming van een of meer tienden van graden per decennium) zou je dat soort extremen idd pas veel later verwachten. Dat ze nu al optreden wijst erop dat het ook een cyclus zou kunnen zijn ipv een lineaire trend. Grappig dat deze alarmisten niet eens basale logica snappen. Een bevestiging van de theorie en een reden voor alarmisme zou zijn als je zegt: “De buien die we vandaag zien komen exact overeen met wat de modellen de afgelopen 20 jaar hebben berekend voor 2019”. Nu ja reden voor alarmisme…. wat er nu weer in Dordrecht is gebeurd lijkt me erg. De rest is oplosbaar.

  • Martijn sonnenberg schreef:

   Dus in 2050 is de arlberg in september al wit ipv december?

 3. Rob Berg schreef:

  Hajo, je redenering raakt kant noch wal. Indien de modellen keer op keer eenzijdig overschreden worden dan zegt dat iets over hoe betere modellen met een hogere voorspellende waarde er waarschijnlijk uit gaan zien. Over gebrek aan basale logica gesproken….

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.