img_2085

Vanochtend vroeg vertrokken uit Beverwijk en speciaal voor ons al de eerste plaatjes doorgestuurd vanaf zijn mountainbike bestemming. Peter is op dit moment in Winterberg en om precies te zijn rond de Kahler Asten waar natuurlijk diverse pistes liggen maar waar ook in de wintermaanden maar lliefst 150km aan loipes beschikbaar zijn. Nu is het hier nog niet zover dat het gaat sneeuwen en er ook daadwerkelijk zo’n pak ligt dat de pistes open kunnen.

img_2080

img_2081

Wel kun je zien dat ze er redelijk klaar voor zijn. De pistebullies staan gereed en de de sneeuwkanonnen zullen een dezer dagen naar hun bestemming worden gebracht waar ze deze winter zullen blazen als nooit te voren om jou een geweldig wit tapijt te kunnen leveren.

img_2082

img_2084

De gouden blaadjes zullen hopelijk in november al onder het mooie witte poeder liggen. Wie heeft het risico al genomen en geboekt voor een skitrip Sauerland?

img_2083

img_2087

Voor nu dus alleen erg mooie herfstplaatjes. Hajo zou zeggen; ‘pak je potloden maar’ 😉 Schitterende natuur en dat op rijafstand van Nederland voor een shortski of zoals Peter doet een heerlijk mountainbike avontuur.

img_2079

en voor de inwendige mens hebben we natuurlijk bistro Täglich in Winterberg!
Je kunt nu trouwens al boeken.


Marco

Marco: Geboren 14 november 1976. Fanatiek skiër en natuurliefhebber. Vader van 3 kids en sinds 2011 verbonden aan WSWM. Hierbuiten is Marco werkzaam bij het ministerie van veiligheid en justitie.

3 reacties

Gesloten voor reacties.