obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

loser Altaussee
Lees verder >

Een parel van een gebied op de grens van Oberösterreich en Steiermark wat zeer sneeuwzeker is ondanks de hoogte.

Les menuires
Lees verder >

Vakantiepret voor jong en oud!

Dag wordt nacht in Indonesië met uitbarsting Sinabung

check ook eens

4 Reacties

 1. Carl schreef:

  Spectaculair wauw

 2. Marie schreef:

  Dank Hajo! Nuttige extra informatie over de VEI, ik had nog nooit van deze index gehoord. De uitbarsting van de Tambora had dus een VEI van 7 lees ik op wikipedia. Door die uitbarsting in april 1815 werd het op 11 juni 1815 in Arnhem de dag nacht, en volgde het jaar zonder zomer met wereldwijd veel rampen, hongersnood en zo meer. Miljoenen kevers, spinnen en rupsen die in december 1815 in Vallorbe uit de lucht vielen…Gelukkig dus die VEI van 2 van de Sinabung.
  Excuus voor de verschillende aliassen! Ik weet niet waarom je ‘helaas’ gebruikte in je eerste zin, heb je liever niet dat lezers (in mijn geval lezeres) met een alias reageren? Bij mij ligt de keuze tussen niet reageren of met alias (maar ik reageer niet vaak en vergeet dan onder welke naam ik dat eerder heb gedaan). Of vind je het jammer omdat door verschillende aliassen er nog minder sprake is van een soort opbouw van een ‘blog’ relatie (snap ik overigens goed)? Verder verwonderde ik me even over de duiding ‘vrouwennamen’. Ik vraag me af of je, als er ‘mannennamen’ door de reageerder gebruikt waren je dat ook zo had benoemd of gewoon ‘namen’. Reageren er zo weinig vrouwen hier dat je misschien dacht dat ik een man was? Het kwam alsof je namen hebt (=mannen namen = ‘echte’ mensen namen), en ‘vrouwennamen’ ‘bloemennamen’ ‘dierennamen’ ‘kindernamen’. Enfin, ik ben een vrouw, al jaren lees ik met veel plezier de berichten op deze site en heb er veel van geleerd. Ik heb destijds je boek over Trump besteld en deels gelezen. Ik was ook blij te zien dat je de pen weer hebt opgepakt, en hoop dat het lukt om de site in de lucht te houden, en dat je het leven kan leiden dat je wilt.
  Ik heb vooral interesse in de ‘wetenschap’ achter weer en klimaat, en vind de boude voorspellingen ook altijd leuk. Verder ben ik erg voor leren van elkaar, en liever niet om ‘de waarheid’ vechten, dan neemt zij (of hij of het) in mijn ervaring meteen de benen!

 3. Frans v schreef:

  Zo’n uitbarsting van een vulkaan ergens ter wereld laat weer zien hoe fragiel de mensheid is ten opzichte van de natuur.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.