Wandelen, fietsen, uitrusten aan een prachtig hutje en genieten van het uitzicht!

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

Crowfunding actie voor spotgoedkope seizoenpas Saas-Fee

check ook eens

4 Reacties

  1. Hans schreef:

    1tje minder Hajo nl. 99.999 dienen er besteld te zijn….scheelt weer 🙂

  2. Joke, Riederalp schreef:

    Er zijn gemengde gevoelens over deze aktie want hij wordt gesponserd door een Oosterijks bedrijf in ruil voor alle persoonsgegevens!!!!!!!!!!(waarschijnlijk om volgend jaar al deze mensen naar oosterijk te lokken)

  3. Jeroen de Slegte(Bergschenhoek) schreef:

    Leuk om te melden is dat er gisteren al bij 75000 verkochte kaarten is besloten om de actie als geslaagd te beschouwen en dus doorgaat!! Ben daar erg blij mee omdat dat ons aardig wat geld scheelt. Inschrijven kan nog steeds tot zondag en Saas is trouwens prima aan te rijden via Luxemburg- Bazel en de autotrein in Kandersteg.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.