Région Dents du Midi
Lees verder >

Sneeuwzeker en toch veel ook onder de boomgrens. Heel knus dus. Grote variatie aan accommodatie van luxe hotel tot betaalbaar pension.

Innsbruck Nordkette
Lees verder >

Het leukste en ruigste piepkleine skigebied van de Alpen.

Région Dents du Midi
Lees verder >

Haute Routes des Familles: zo heette de Portes du Soleil in het begin. Je kunt er eindeloos rond skiën verdeeld over Frankrijk en Zwitserland. Vele honderden kilometers piste staan tot je beschikking!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Superieur sneeuwzeker zijn de pistes van de Région Dents du Midi. Dorpen liggen ruim boven 1000m en de Portes du Soleil reikt tot 2466m. En natuurlijk worden de pistes elke dag opnieuw perfect geprepareerd.

op 994 km van Utrecht vind je deze parel van een skigebied voor jong en oud.

De bergen ontdekken bij het vallen van de avond, dat kan in het Montafon!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Prachtige sneeuwzekere Zwitserse dorpen binnen het grote skigebied Les Portes du Soleil: Champéry, Val d'Illiez, Champoussin, Les Crosets, Morgins.

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen.

obertauern
Lees verder >

Obertauern is misschien wel het populairste gebied in Oostenrijk onder de Nederlanders. Sneeuwzeker, overzichtelijk, prachtige natuur en übergezellig!

Wandelen, langlaufen, biathlon, het kan allemaal in Filzmoos. Eindeloze mogelijkheden.

ZELL am see - kaprun
Lees verder >

Het paradijs bestaat. Een meer, meerdere skigebieden en een gletsjer en alles op steenworp afstand van elkaar. Een droom!

Die Tauplitz
Lees verder >

Die Tauplitz één van de gezelligste en betaalbaarste plekken om te gaan wintersporten! De ideale gezinsvakantie beleef je hier!

Copyright

Gebruiksvoorwaarden Wintersportweerman.nl, januari 2019

Deze website is eigendom van Hajo Smit @Work, Lijsterbesstraat 1a, 5671 AE, Nuenen (info@wintersportweerman.nl). Door het gebruik en/of het raadplegen van pagina’s op deze website, ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.

Gebruik teksten Wintersportweerman.nl

Alle teksten gemaakt door het kernteam van Wintersportweerman.nl vallen onder de Creative Commoms BY-SA 3.0 licentie. Dat betekent kort samengevat:Deze licentie is goedgekeurd voor Free Cultural Works.

Je bent vrij om:

  • het werk te bewerken — te remixen, te veranderen en afgeleide werken te maken
  • voor alle doeleinden, inclusief commerciële doeleinden.
  • De licentiegever kan deze toestemming niet intrekken zolang aan de licentievoorwaarden voldaan wordt.

Onder de volgende voorwaarden:

Naamsvermelding — De gebruiker dient de maker van het werk te vermelden, een link naar de licentie te plaatsen en aan te geven of het werk veranderd is. Je mag dat op redelijke wijze doen, maar niet zodanig dat de indruk gewekt wordt dat de licentiegever instemt met je werk of je gebruik van het werk.

GelijkDelen — Als je het werk hebt geremixt, veranderd, of op het werk hebt voortgebouwd, moet je het veranderde materiaal verspreiden onder dezelfde licentie als het originele werk.

 

Geen aanvullende restricties — Je mag geen juridische voorwaarden of technologische voorzieningen toepassen die anderen er juridisch in beperken om iets te doen wat de licentie toestaat.


Let op:

  • Voor elementen van het materiaal die zich in het publieke domein bevinden, en voor vormen van gebruik die worden toegestaan via een uitzondering of beperking in de Auteurswet, hoef je je niet aan de voorwaarden van de licentie te houden.
  • Er worden geen garanties afgegeven. Het is mogelijk dat de licentie je niet alle gebruiksvrijheden geeft die nodig zijn voor het beoogde gebruik. Bijvoorbeeld, andere rechten zoals publiciteits-, privacy- en morele rechten kunnen het gebruik van een werk beperken.

Dit is een samenvatting en heeft geen juridische waarde (vrijwaring). Zie voor de juridische onderbouwing de volledige licentietekst.      .

Beeldmateriaal

Foto’s en video’s van Wintersportweerman.nl vallen onder traditioneel copyright. Wij zijn echter soepel in het geven van toestemming van hergebruik met naamsvermelding. Een mail volstaat meestal om toestemming te krijgen. Zonder expliciete toestemming van de maker al dan niet met voorwaarden mag geen video of foto worden hergebruikt. Als op de website foto’s van derden zijn weergegeven zal een verzoek worden doorgestuurd mits de contactgegevens bij ons bekend zijn. Zonder expliciete toestemming mogen geen foto’s of video’s worden hergebruikt. Dat geldt ook voor op sociale media geplaatste foto’s en media. Delen volgens de door deze media aangeboden deel-mogelijkheden mag natuurlijk wel.

Graag uw hulp

Wintersportweerman.nl maakt vaak gebruik van tekst- en beeldmateriaal van derden. Bij het vermelden van de copyrights en het regelen van de auteursrechten is door Hajo Smit @Work de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Wintersportweerman.nl vermeldt bij iedere foto en/of tekst de naam van de rechthebbende fotograaf/auteur indien gewenst en/of verplicht.

Indien desondanks onvolkomenheden worden geconstateerd worden wij daar graag zo spoedig mogelijk van op de hoogte gesteld. Stuur in dat geval een mail naar info@wintersportweerman.nl.