Die Tauplitz
Lees verder >

Die Tauplitz één van de gezelligste en betaalbaarste plekken om te gaan wintersporten! De ideale gezinsvakantie beleef je hier!

Die Tauplitz
Lees verder >

Ski een rondje, ga wat winterwandelen en geniet van het zonnetje!

obertauern
Lees verder >

Obertauern is misschien wel het populairste gebied in Oostenrijk onder de Nederlanders. Sneeuwzeker, overzichtelijk, prachtige natuur en übergezellig!

Val d'anniviers
Lees verder >

Ga je mee op skivakantie naar het paradijs?

Val d'anniviers
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur en de cultuur in deze Zwitserse parel

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ga tot het uiterste in het Kleinwalsertal!

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen. Met de kids of met jouw vrienden! Pret voor iedereen!

Wil je een unieke ervaring? Probeer dan de Hochjoch Totale! Nog voor de liftjes openen knal jij al over de langste dal afdaling in het Montafon!

Val d'Anniviers
Lees verder >

Een prachtige bestemming in de Zwitserse Alpen!

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen.

Die Tauplitz
Lees verder >

Beleef een prachtige wintersportvakantie in het sneeuwrijke Tauplitz.

Champéry
Lees verder >

Zover je kunt kijken kun je wintersporten. Kabelbanen of stoeltjesliften lopen van Champéry naar het skigebied Portes du Soleil, één van de grootste samenhangende skigebieden ter wereld

Copyright

Gebruiksvoorwaarden Wintersportweerman.nl, november 2018

Deze website is eigendom van Hajo Smit @Work, Lijsterbesstraat 1a, 5671 AE, Nuenen (info@wintersportweerman.nl). Door het gebruik en/of het raadplegen van pagina’s op deze website, ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.

Gebruik materiaal Wintersportweerman.nl

Alle teksten en fotomateriaal gebruikt op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Indien je gebruik wilt maken van tekst en/of één of meer beelden op deze website kun je je wenden tot info@wintersportweerman.nl.

Copyright

Hajo Smit @Work respecteert het auteursrecht van anderen, en wij vragen onze gebruikers hetzelfde te doen. Niets op deze website mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hajo Smit @Work worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, waaronder begrepen het reproduceren door middel van druk, offset, fotokopie of microfilm of in enige digitale, elektronische, optische of andere vorm of (en dit geldt zonodig in aanvulling op het auteursrecht) het reproduceren ten behoeve van een onderneming, organisatie of instelling of voor eigen oefening, studie of gebruik welk(e) niet strikt privé van aard is of voor het overnemen in enig dag-, nieuws- of weekblad of tijdschrift (al of niet in digitale vorm of online) of in een radio of televisie uitzending.

Foto- & tekstverantwoording

Wintersportweerman.nl maakt soms gebruik van tekst- en beeldmateriaal van derden. Bij het vermelden van de copyrights en het regelen van de auteursrechten is door Hajo Smit @Work de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Wintersportweerman.nl vermeldt bij iedere foto en/of tekst de naam van de rechthebbende fotograaf/auteur indien gewenst en/of verplicht.

Indien desondanks onvolkomenheden worden geconstateerd worden wij daar graag zo spoedig mogelijk van op de hoogte gesteld. Stuur in dat geval een mail naar info@wintersportweerman.nl.