Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Wegdromen in het mooiste stukje Oostenrijk tijdens de zomermaanden.

Grenzenloos Wandelen in Kleinwalsertal
Lees verder >

Rondom de bergen en de prachtige kleurrijke wereld van Kleinwalsertal. Boek nu jouw wandelvakantie met de speciale zomerweken.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Met een skipas kunt u 48 gondels en liften naar de 2 landen op de berg brengen.

Conchita opgegroeid in Gasthof Neuwirth “Bart Mitterndorf” Die Tauplitz

check ook eens

3 Reacties

  1. Joost Amsterdam schreef:

    Heel mooi geschreven Hajo! Ik kan jouw redenering volledig ondersteunen!! Leve de openheid en tolerantie! Op naar een realistische kijk op ons klimaat!
    Groet Joost

  2. Jeroen Elferink schreef:

    Ik vindt het echt top dat Oostenrijk gewonnen heeft. Ongeacht dat het mijn favoriete land is. Mooi verhaal. Volgens mijn vaste radio die ik bijna altijd aan heb staan (OE3-ORF) is het nog niet bekend naar welke Oostenrijkse stad het songfestival gaat. Persoonlijk zal ik het geweldig vinden als ze niet voor Wenen (ook een machtig mooie stad!) maar voor bijv. Innsbruck of Salzburg gaan. Of een andere mooie Alpen-stad die de massa ook aan kan.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.