Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Obertauern
Lees verder >

Genieten met het ganse gezin? Dat kan perfect in Obertauern.

Conchita opgegroeid in Gasthof Neuwirth “Bart Mitterndorf” Die Tauplitz

check ook eens

3 Reacties

 1. Joost Amsterdam schreef:

  Heel mooi geschreven Hajo! Ik kan jouw redenering volledig ondersteunen!! Leve de openheid en tolerantie! Op naar een realistische kijk op ons klimaat!
  Groet Joost

 2. Jeroen Elferink schreef:

  Ik vindt het echt top dat Oostenrijk gewonnen heeft. Ongeacht dat het mijn favoriete land is. Mooi verhaal. Volgens mijn vaste radio die ik bijna altijd aan heb staan (OE3-ORF) is het nog niet bekend naar welke Oostenrijkse stad het songfestival gaat. Persoonlijk zal ik het geweldig vinden als ze niet voor Wenen (ook een machtig mooie stad!) maar voor bijv. Innsbruck of Salzburg gaan. Of een andere mooie Alpen-stad die de massa ook aan kan.

 1. 13 mei 2014

  […] komt in zuidelijk Niederösttereich en Obersteiermark. Het zal toch geen straf van de Goden voor de uit Die Tauplitz afkomstige Conchita zijn? Nee geintje, maar er wordt wel al gerept van kleinräumige Überflutungen en Murenabgängen. […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.