Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ontdek de prachtige bergenlandschappen in de zomer.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

Wandelvakantie in Kleinwalsertal
Lees verder >

Hier ziet u de natuur in al haar facetten, vindt u talrijke wandelmogelijkheden en populaire cultuurevents.

Check even of onderzoek van Vrij Uit een beetje klopt!

check ook eens

3 Reacties

  1. Jaco Sillevis schreef:

    allemaal een beetje kort door de bocht naar mijn idee

  2. Hajo Smit schreef:

    PS dit is geen adverteerder bij mij als je dat soms dacht

  3. Ronaldo schreef:

    Flauwekul. € 9,= voor een lunch in Oostenrijk. Daar ga ik onmiddellijk naar toe. Waar is dat?? Arke op plek 5 m.b.t. beste reiswebsite. Volgens mij is Arke nog altijd marktleider in zomer en wintervakanties. Daarbij zijn er veel wintersporters die rechtstreeks bij de accomodatie boeken, of slimmerikken die op de website van de plaatselijke VVV reserveren. Dit is duidelijk een een reclamestunt. Helemaal gezien het feit dat 78% met de auto op vakantie gaat. Vrij Uit is specialist in dit vervoer. Hopelijk komen ze in de zomer ook met een onderzoekje, want dan vallen ze ver buiten de top 5.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.