whistlerapres

Foto: Mike Crane

Après skiërs opgelet! Ter voorbereiding op jullie wintersportvakantie, zijn de @Vadersopreis Edwin en Roger op zoek gegaan naar nieuwe hits die de après skihutten in (voornamelijk) Oostenrijk gaan laten schudden. De klassiekers worden altijd gedraaid maar zij hebben een lijst gemaakt die toch weer echt de nieuwste après ski hits 2017 zijn.

Hieronder 4 van hun lijst van 10. Voor alle hits zie hierrr.

Ikke Hüftgold & Willi Herren – Vor, Zurück!
Een goede beat, springen, zwaaien en lallen. Meer ingrediënten heb je voor je voor een top après ski hit eigenlijk niet nodig.

Feestteam & DJ Maurice – Shirt uit en zwaaien
Ik weet niet wat er gaat gebeuren in de après ski hut als dit nummer gedraaid wordt en ik weet ook niet of de aanblik prettig gaat worden. Toch doen liedjes waar je een eenvoudig dansje of een beweging bij kunt doen het altijd goed.

DJ Otzi – A Mann für Amore
DJ Otzi zal zijn hit ‘Anton aus Tirol’ van zijn leven niet meer overtreffen. Toch blijft DJ Ötzi altijd aardig meedoen in het apres ski circuit.

Lawineboys – Marianne
Fijn om nog een Nederlandstalig pareltje aan deze lijst te mogen toevoegen. Dit is van de Lawineboys, die bekend staan om hun sterkte teksten.

En na een wild après-ski feestje stappen we natuurlijk niet meer in de auto!

Categorieën: Après-ski

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

6 reacties

Gesloten voor reacties.