Tja annuleringen. Ik schreef er al over. Daardoor zijn er nu ook veel mooie plekken vrij. Zoals drie zeer fraaie 10 pax chalets praktisch aan de piste in Hochkrimml in de Zillertal Arena. Super sneeuwzeker en dat is ook wel fijn met de warme golf die we gaan beleven. De sneeuwcondities zijn perfect: en vuurwerk mag in Oostenrijk…. dus voldoe je aan de eisen of kun je in Oostenrijk een booster halen …. grijp dan je kans.

Hier alle info over de chalets edelweisshaus.at/chalet-zillertal-arena of bel +31 23 553 19 55. Noem ajb even dat je via wintersportweerman.nl komt.

Categorieën: Accommodatie

Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

2 reacties

Aart · 25 december 2021 op 14:08

“Voldoe je aan de eisen….anders een booster halen…..” man man Hajo, af en toe ben je compleet van het padje! Alsof het doodnormaal is wat de wereld, specifiek Oostenrijk, aan het doen zijn. Je reinste tirannie. Daar valt geen enkel positief bericht over te schrijven 🙁 .

    Hajo · 25 december 2021 op 14:35

    Binnen het debat zijn verschillende groepen. Daar moeten we bruggen mee blijven bouwen. En stel er is een groep ouderen die al een booster hebben … of noem maar op. Dan mag ik die wijzen op deze kans. Er wordt volop genoten in de sneeuw momenteel. Met of zonder dictatuur gaat het leven door.

Gesloten voor reacties.