Tja annuleringen. Ik schreef er al over. Daardoor zijn er nu ook veel mooie plekken vrij. Zoals drie zeer fraaie 10 pax chalets praktisch aan de piste in Hochkrimml in de Zillertal Arena. Super sneeuwzeker en dat is ook wel fijn met de warme golf die we gaan beleven. De sneeuwcondities zijn perfect: en vuurwerk mag in Oostenrijk…. dus voldoe je aan de eisen of kun je in Oostenrijk een booster halen …. grijp dan je kans.

Hier alle info over de chalets edelweisshaus.at/chalet-zillertal-arena of bel +31 23 553 19 55. Noem ajb even dat je via wintersportweerman.nl komt.

Categorieën: Accommodatie

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

2 reacties

Aart · 25 december 2021 op 14:08

“Voldoe je aan de eisen….anders een booster halen…..” man man Hajo, af en toe ben je compleet van het padje! Alsof het doodnormaal is wat de wereld, specifiek Oostenrijk, aan het doen zijn. Je reinste tirannie. Daar valt geen enkel positief bericht over te schrijven 🙁 .

    Hajo · 25 december 2021 op 14:35

    Binnen het debat zijn verschillende groepen. Daar moeten we bruggen mee blijven bouwen. En stel er is een groep ouderen die al een booster hebben … of noem maar op. Dan mag ik die wijzen op deze kans. Er wordt volop genoten in de sneeuw momenteel. Met of zonder dictatuur gaat het leven door.

Gesloten voor reacties.