#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Met de Cervino in de zevende hemel en ook met twee meteofiction weerkaarten

check ook eens

14 Reacties

 1. Roland Zwammerdam schreef:

  Vandaag prima dag in Wald am Arlberg. De hele dag sneeuw gehad. Niet heel veel, maar wel een erg aangename opfrisser. Op de berg gok ik 25cm. Morgen naar Lech en eens kijken hoe de Auenfeldjet naar Warth is.
  Tevens vandaag de Fischer Watea geprobeerd. Top ski, maar voor mij te licht. Dus de Salomon Q90 meegekregen. 130-90-118 r19,5. Deze hebben iets meer gewicht en hoop dus dat ik nu voel wat ik doe.

 2. Leo schreef:

  Hier mooi te zien hoe de sneeuw inklinkt. Daar komt de lantaarnpaal (Trepalle-Livigno) weer! Ook het hekwerk daarachter was verdwenen maar wordt weer zichtbaar.

 3. jeroen schreef:

  Geen winter meer voor europa? of is dat te kort door de bocht?Groundhog Day: nog 6 weken kou http://nos.nl/l/605331

 4. Roland Zwammerdam schreef:

  Mijn foto was niet genomen in stuben, maar in wald am arlberg. De berg die je ziet is de Sonnenkopf. Bizztravelapp heeft niet de mogelijkheid wald am arlberg en daarom stuben gekozen. Ken jij sport milanovic nog? Beste service die je je kan wensen. Zit schoen niet lekker, dan pakken we een nieuwe desnoods uit de etalage. Geen probleem. Skis hetzelfde.

 5. Sjaak schreef:

  Fijne film hajo!!! Prachtig gebied, wij zaten vorig jaar ook in hotel sertorelli. Ga daar zeker weer komen, nu eerst Selva.
  sjaak

 6. Monique schreef:

  Op dit moment sneeuwt het heel dun in goldegg, dit ligt dichtbij Zell am see. Maar er ligt heel weinig sneeuw in de dalen. Morgen maar in dienten skieen. Hoop dat het deze week toch wat beter wordt anders maar veel zon.

 7. Leo schreef:

  Wat een lekker artikel en een supergave film Hajo!!!

 8. tom schreef:

  In kaprun sneeuwt het nu toch al een uur of 2 maar heel heel licht nog geen cm sneeuw misschien tegen morgenvroeg toch meer

 9. Ronaldo schreef:

  Geweldig dat freeriden door de bomen. Die tak was niet gepland maar natuurlijk onvermijdelijk. Heerlijk.. Goeie poeder zo te zien. Toch wel verse wax? 😉

 10. Marc schreef:

  GFS toont in het zwaar verboden gebied de afgelopen runs steeds vaker depressies die een wat zuiderlijker pad volgen. In het kieszog van dergelijke depressies wordt een hoop koude lucht naar het zuiden getransporteerd. Vanaf 192h zie je dat de koude lucht over de alpen wordt uitgesmeerd. De neerslag zal in de vorm van sneeuw zijn met 850hpa (1500 meter hoogte) temps van ruim onder nul. Dat is pas 11 februari. Voor de mensen die het wat minder volgen: Die is pure fictie nog. Wel leuke virtuele ontwikkelingen! In ieder geval een stuk minder kansloos dan de afgelopen dagen!

 11. Robbie schreef:

  Gisteren een kleine lawine hier in het dorp (San Christina) een hele plaat sneeuw schoof over de weg..

  https://dl.dropboxusercontent.com/u/6097126/2014-02-02%2019.18.06.jpg

  Verder blijft er veel laaghangende bewolking hangen die ervoor zorgt dat het op de lagere pistes behoorlijk mistig is. hopelijk warmt de zon alles een beetje op zodat het wegtrekt..

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.