Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Val gardena
Lees verder >

Mountainbikers en baanwielrenners halen hier hun hart op!

Canadese en enkele Amerikaanse skigebieden alweer wit en wij +30ºC

check ook eens

1 Reactie

 1. Spyfromthesky schreef:

  Als de maand oktober al een eindje bezig is, dan zullen er weer van die boute uitspraken komen. Natuurlijk is dit aan de weermannen voorbehouden. Maar deze site is wel zo vrij om ook de gewone lezer zijn mening te mogen geven of zelfs een hellman koude getal af te geven voor de komende winter.

  Wat zaten wat dat betreft er de vorige winter er velen naast. Dat geeft ook niet, dat houdt het leuk.
  Nu gaat ik er ook eentje doen, wellicht even makkelijk als moeilijk en ik had het al een kleine beetje eerder aangegeven.

  Hoewel de laatste run van GFS het niet ondersteunt is mijn boude uitspraak dat het gemiddelde van september even hoog zal zijn als augustus. Kijk en hiermee kan ik alleen maar onderuit gaan :>).

  En zelf onderuit gaan zonder dat het glad ijs is.

  Spyfromthesky (Arnold)

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.