De belangrijkste weerkaarten voor de wintersport in de wintersport weerkamer

Het doet mij deugd jullie te kunnen vertellen dat er een mooie verrassing schuilt achter de hierboven omcirkelde knop. Met permissie van wetter3.de mag ik daar voortaan de voor de wintersport belangrijkste kaarten weergeven. Het gaat om twee soorten kaarten uit de normale GFS runs (4x per dag) en drie soorten kaarten uit het GFS 0,5° model wat dus een 4x hogere resolutie heeft.

GFS Countdown
De updates komen synchroon met de GFS Countdown links onder op de pagina. Elke keer als de countdown op nul staat zijn de kaarten in de weerkamer ook ververst!

Toch weer dump Franse Alpen?
En we moeten kijken deze uren want wat staat er nu weer voor de Franse Alpen op de weerkaarten voor maandag de 16e en daarmee samenhangend ook sneeuwkansen in Nederland? Bij deze één kaart hierrr en dan snel naar de weerkamer voor meer!

Reageren, liken en sharen hieronder…

Er zitten misschien nog wel een paar kinderziektes in. Graag alles wat je denkt en ziet in de reacties!


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

12 reacties

Gesloten voor reacties.