Monday blues go away - Gargellen

Hoe kan je een maandag leuker maken? Wel door het bekijken van de volgende sneeuwplaatjes. Onze partnergebieden krijgen al sinds gisterenavond een pak sneeuw en dat levert de leukste beelden op. Ik ben de Facebookpagina’s en de webcambeelden aan het bekijken voor jullie en verzamelde er al enkele. Ideaal om even weg te dromen tijdens de pauze op het werk. Bye Bye Blue Monday! Hierboven zie je Gargellen – Montafon.

Sneeuwplaatjes tegen een Blue Monday

Deze ochtend kwam er al snel deze prachtige foto vanuit Val d’Anniviers. Heerlijk winters, pakken sneeuw. En daarna postten ze ook nog een filmpje. Nog steeds stevige sneeuwval! Wie zou hier nu niet willen zitten :)???

Blue Monday be gone - Val d'Anniviers

Ook partnergebied Val Gardena heeft pak sneeuw erbij. Hier zie je weer een flinke dosis sneeuw in de toppen van de bomen. Het bericht kreeg de leuke boodschap “Welcome back tiny sweet snowflakes!”

Blue Monday - Val Gardena

Verder gaan we in Zwitserland even richting Champéry. Ook zij hebben deze keer sneeuw tot in het dal!

Val Gardena - Beat the blue monday

Voor de regio Voralberg stond er een flink pak sneeuw op de planning. En het Montafon hoort weer bij de gelukkigen! Heel goed nieuws als je weet dat ze hier afgelopen weekend al zijn begonnen aan het wintersportseizoen! Hier zie je het Silbertal, helemaal winters wit! Je kan altijd zelf volgen op de website van het Montafon. Klik maar even op deze link.

Silbertal Montafon

Partnergebied St. Anton am Arlberg maakte ook een filmpje voor op hun facebookpagina. Dankzij deze video rij je even mee doorheen het dal van dit leuke gebied!

Verder is het nog stevig aan het sneeuwen in het Kleinwalsertal! Even een webcambeeld hier. Heel mistig,hevige sneeuwval, ideaal als voorbereiding op het wintersportseizoen.

Blue Monday Kleinwalsertal

Wil je het weerbericht nog nalezen dan kan dat hier!! Heb je zelf ook nog leuke plaatjes zien passeren deel ze onder deze blog? Wij houden onze ogen open voor meer fijne sneeuwplaatjes!

Een fijne werkweek allemaal!


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

4 reacties

Gesloten voor reacties.