Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

loser Altaussee
Lees verder >

Een parel van een gebied op de grens van Oberösterreich en Steiermark wat zeer sneeuwzeker is ondanks de hoogte.

Buitenkans: compleet gezin 1050 euro all-inclusive sneeuwzeker skiën Oostenrijk met kerst

check ook eens

3 Reacties

  1. Frans v schreef:

    Heb je nog ergens dat filmpje dat je vol gas naar beneden gaat ook van Mittestation naar dalstation over dat smalle paadje. Toen je je auto uit moest graven omdat je ff weg moest voor een trouwerij

  2. Maarten schreef:

    Hoi Hajo, ben nog opzoek naar een plek vanaf 29-12 voor een aantal dagen tot max 05-01-2019 behoort dat ook tot de mogelijkheden? 2 kamers nodig, 1 met 1 volwassenen en 2 kinderen en 1 met 2 volwassenen

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.