sint-op-ski-s

Sinterklaas brengt dit jaar een eerste beetje sneeuw, en let op voor je slaakt een geeuw, geeft ook een schitterende wintersportreis weg, het is dat ik het je zeg! Jouw winnende dichtregels zal Sint hoogst persoonlijk belonen met een ***wintersportreis voor 2 personen naar Westendorf met leuke activiteiten in het Brixental zoals je ziet op onderstaand verhaal…

voucher-skiwelt-brixental

Dit is niet mis zoals je ziet. Een makkie voor Zwarte Piet door de schoorsteen of brievenbus, maar met des te meer jolijt op het adres van de beste dichtervlijt. Om het niet te moeilijk te maken, zegt Sint jullie te staken bij maximaal 10 dichtregels met daarin als fraaie ijspegels, tenminste één van de namen Westendorf , Kirchberg en Brixen im Thale. En ook de naam van het skigebied SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental of simpelweg SkiWelt Brixental moet erin, kijk maar hoe je het verzin(t). Langer is niet per sé beter, de vakkundige jury beoordeelt niet per meter. Om discussie te vermijden zal onder de 10 leukste inzendingen worden geloot, zodat er geen ruzie komt die alles verkloot. De deadline is vrijdag 5 december middernacht, de uitslag wordt dan maandag verwacht! Dichtsels hier in de reacties op dit bericht en op Facebook tellen mee. Het mag op beide dus dicht 2x hoezee! Voorwaarde hier is wel een profiel met nickname en foto dus meldt je hierrr snel aan en speel mee in die Brixental-toto!


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

65 reacties

Gesloten voor reacties.