sint-op-ski-s

Sinterklaas brengt dit jaar een eerste beetje sneeuw, en let op voor je slaakt een geeuw, geeft ook een schitterende wintersportreis weg, het is dat ik het je zeg! Jouw winnende dichtregels zal Sint hoogst persoonlijk belonen met een ***wintersportreis voor 2 personen naar Westendorf met leuke activiteiten in het Brixental zoals je ziet op onderstaand verhaal…

voucher-skiwelt-brixental

Dit is niet mis zoals je ziet. Een makkie voor Zwarte Piet door de schoorsteen of brievenbus, maar met des te meer jolijt op het adres van de beste dichtervlijt. Om het niet te moeilijk te maken, zegt Sint jullie te staken bij maximaal 10 dichtregels met daarin als fraaie ijspegels, tenminste één van de namen Westendorf , Kirchberg en Brixen im Thale. En ook de naam van het skigebied SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental of simpelweg SkiWelt Brixental moet erin, kijk maar hoe je het verzin(t). Langer is niet per sé beter, de vakkundige jury beoordeelt niet per meter. Om discussie te vermijden zal onder de 10 leukste inzendingen worden geloot, zodat er geen ruzie komt die alles verkloot. De deadline is vrijdag 5 december middernacht, de uitslag wordt dan maandag verwacht! Dichtsels hier in de reacties op dit bericht en op Facebook tellen mee. Het mag op beide dus dicht 2x hoezee! Voorwaarde hier is wel een profiel met nickname en foto dus meldt je hierrr snel aan en speel mee in die Brixental-toto!


Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

65 reacties

Gesloten voor reacties.