Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Obertauern
Lees verder >

Genieten met het ganse gezin? Dat kan perfect in Obertauern.

Wat brengen de avondruns voor de Roparun?

check ook eens

4 Reacties

 1. Paul A Club 1989 schreef:

  Leo goedemorgen, fantastisch bericht zeg! Spanning stijgt op zowel sportief- als meteo gebied. We zijn er klaar voor, we gaan met zijn allen jullie berichten nauwgezet volgen vandaag en morgen en dan vanaf zaterdag de weegoden ons laten straffen, want dat is wel zeker nu. Nogmaals bedankt en tot later.

 2. CJA Hulskamp schreef:

  Namens het ABN ropateam hartstikke bedankt voor alle informatie. Wordt zeer gewaardeerd. Thanks

 3. jeroen schreef:

  ik hoop toch dat het zondag rond 11u in amsterdam droog is ….. kan iemand daar iets over zeggen ?

 1. 5 juni 2014

  […] naar kijken.Kijk rond 20-21u wat hij ervan maakt! Anders dan de lopers van de Roparun waar Leo gisteravond zeer uitvoerig op focuste, zullen de festivalgangers genieten van de warmte. Hoewel: ook op festivals kan het soms misgaan […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.