Dit is je uitzicht als je besluit Hajo eens op te zoeken of Hajo voor een paar nachten of en hele week uit zijn huis te verdringen. De Residenz an der Burg is zeer gewild. Op booking.com in het hoogseizoen niet en nevenseizoen nauwelijks te krijgen.

Ik heb het 55m² appartement op de begane grond. Al kom je midden in de nacht in een sneeuwstorm aan: je rijd de parkeergarage in, dropt je ski’s en skischoenen al even in het Skiraum en trapje op of met de lift bereik je de woning op de begane grond met het o zo mooie kleine terras met uitzicht op de burg. Kijk eens naar de foto’s!

Dit is waar ik woon en ingeschreven sta. Waar ik in de zomer vlieg en in de winter mijn uitvalsbasis heb voor wintersportweerman.nl. Ha als het vriest in Nederland en jij houdt niet van schaatsen…. dan doen we sowieso meteen woningruil! Het gaat ook niet om verhuur dus. Ja het kost op Booking 100 euro per persoon per nacht in het nevenseizoen. Maar in ons geval is het community en gewoon mijn gastvrijheid en wens mijn luxe te delen en ook de gezelligheid te hebben. Dus is jullie bijdrage echt een vrijwillige donatie zoals afgelopen winter en niet een betaling voor accommodatie of skiles … Je geeft je wensen aan en dan ga ik pro-actief plannen om te zorgen dat die wensen ook gerealiseerd worden.