Bonanza

Het Bonanza festival in Innsbruck brengt lokaal menig muziekliefhebber naar deze Alpen stad. Hou je van de betere dansmuziek, type deephouse dan kan je best dit festival in de gaten houden. Ga je dit jaar niet? Zet het dan op jouw lijstje voor volgend jaar. Een openlucht festival in een prachtige stad als Innbruck dat kan niet anders dan top zijn.

Exit Tomorrowland enter Bonanza!

Ik heb het al mogen ervaren in Innsbruck krijg je dat gevoel van vrijheid, waar Berlijn oh zo voor geprezen wordt. Met het Bonanza festival komen er allemaal top dj’s uit Berlijn voor een weekend vol muziek. Namen als Blond:ish, Denis Horvat en Recondite klinken liefhebbers van het genre bekend in de oren. Naast muziek vind je hier ook kunst, kan je hier heerlijk eten en zijn er tal van workshops.

Hieronder een beeld vanop de blog van Innsbruck. Dit is een de “wirrgarten”, één van de 3 podia die je op het event kan vinden.

Wirrgarten Bonanza

Het festival duurt 2 dagen, vrijdag 6 en zaterdag 7 juli. Op vrijdag kan je een cursus Yoga volgen en zijn er al 2 podia open. Op zaterdag kan je hier terecht aan alle podia. De prijs voor een weekendticket is nog heel schappelijk, voor zo’n €40 kan je hier 2 dagen genieten van topmuziek. Heel betaalbaar, dat en de toplocatie zorgen ervoor dat het festival dit jaar al hopeloos is uitverkocht.

Voor dj’s is het natuurlijk ook wel leuk om met zo’n uitzicht te mogen spelen. Hieronder een plaatje van fotograaf Charly Schwarz vanop de website van Bonanza.

Charly Schwarz - Bonanza

Verwacht je dus maar aan een leuk festival met top decor. Dit jaar kan je misschien met wat geluk nog aan een ticketje geraken, maar anders zou ik het, als je van de muziek houdt, volgend jaar zeker eens proberen. Innsbruck is een bruisende stad, je kan hier echt genieten van een citytrip net zoals in Barcelona of Parijs!


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!