Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Bommen en granaten en lawineporno op ISSW in Innsbruck

check ook eens

3 Reacties

  1. Joalie schreef:

    Dit zie ik net: https://skiinformatie.nl/aardbeving-nabij-oostenrijks-skidorp/, heb jij daar ook iets van gemerkt Hajo?

  1. 10 januari 2019

    […] om om te boeken. Huidige 300 gasten kunnen waarschijnlijk zaterdag niet weg. Of ze zouden snel zo’n lawinesysteem moeten installeren zoals ze in Noorwegen hebben: een real time waarschuwing met een stoplicht als […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.