Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

Val gardena
Lees verder >

Mountainbikers en baanwielrenners halen hier hun hart op!

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Een prachtige zomervakantie kan hier van 20 juni tot en met 8 september.

Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

Boksballen en lege pistes helpen families door de vrieskou in Livigno

check ook eens

6 Reacties

 1. Sjors schreef:

  We hebben er wel eens naar gekeken. Ziet er super uit, heerlijk eten. Het probleem is de transfertijd vanaf het vliegveld ( Turini of Milano ) Tussen de 4 en 5 uur met de bus nog.
  En wij vliegen altijd naar de wintersport; snel , goedkoop en comfortabel. Voor ons dus geen echte optie, Livigno. Maar je bent goed in het verkopen, @Jorne !

  • Jorne schreef:

   Ik sprak mensen die vanaf innsbruck 2.5 uur transfer hadden, nog steeds wel een tijdje hoor. De bereikbaarheid is inderdaad een drempel al ervaarde ik het nu met de auto meer als een ervaring dan een last

   • Sjors schreef:

    Zullen eens kijken voor volgend jaar. Vorig jaar in Madonna , was ook nog 3 uur vanaf Bergamo. Was ook goed te doen, als de aansluiting redelijk is.
    Ga je nu nog een keer ?? Voor de 4e keer ??
    Valt niet mee zeker, zo’n studentenleven ??

    • Jorne schreef:

     Hahah klopt.. 4e keer dit seizoen wordt een weekje mayrhofen volgende week. We mogen niet klagen met het studentenleven 😉

     • Sjors schreef:

      LEVEN IS ZO ZWAAR, ZO ZWAAR. ENJOY !!!!
      Tussendoor ook nog nog even duimen voor ons w.b. SVG in Isola , he ? !

 2. Jack schreef:

  We zijn nu voor de derde keer geweest in “klein Tibet”. Ideale omstandigheden met zeker in het koude begin vd week privé-pistes! De reis er naar toe is al een belevenis. Maar vraagt wel een beetje geduld…

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.